Mesaj Sayım Azalmış

Ben bazı kişilerin profillerine bakıyorum beğenileri fazla e o zaman mesajı da fazla olması gerekiyor ama değil neden?

Yanlış bilgilendirme
Fark ettim ki 10 ya da 15 bin olan mesaj sayım 3 binin altına düşmüş.
Sosyal'in yarı arşivini uçurmuşlar herhalde. Neyse, iyi tarafından bak. Hesabın arada kaynamamış.

Ben bazı kişilerin profillerine bakıyorum beğenileri fazla e o zaman mesajı da fazla olması gerekiyor ama değil neden?

Bu kanıya nasıl vardın? Bir mesaj birden fazla beğenilebiliyor.
Fark ettim ki 10 yada 15 bin olan mesaj sayım 3binin altına düşmüş. Önemli değil ama açıklamasını merak ediyorum.
15.000 mesajınız varsa benim sizi konularda sık sık görmem gerekirdi. Sosyal'de herhangi bir hata söz konusu değil. Mesaj sayınız ne ise odur.

Sosyal'in yarı arşivini uçurmuşlar herhalde. Neyse, iyi tarafından bak. Hesabın arada kaynamamış.
Ciddi ciddi bu mesaja mı yanlış bilgilendirme koydunuz? Bir bilgilendirme yok, görüş var. Herhaldenin, ne demek olduğunu bilmeyenler var sanırım. Olasılık anlamı taşır, kişisel bir görüşü temsil eder. Kişisel görüşlerin yanlış bilgilendirme alması ise birilerini rezil eder.

Konuya gelecek olursak, sizin bir yanlışınız olması muhtemel. Bir mesajı silme isteğinizi bile kabul etmezler. Dolayısıyla kimsenin size kasıtlı ya da kasıtsız bir ''operasyon'' yaptığını düşünmüyorum.

Benim de en iyi cevap sayım 44'lere kadar düşmüştü 48'lerden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı