Bence de saçma olmuş. Sorun gözüküp gözükmemesi değil. Forumlarda her zaman bu gösterge olur, neden kaldırılmış anlayamadım. Önerileri kişinin mesaj sayısına göre yargılayacak olan varsa bu onun sorunu. Gereksiz bir değişiklik olmuş.
Mesaj/beğeni sayılarına neden bu kadar takılıyorsunuz ki? Özellikle teknik konularda bazı kişiler için bu sistem daha iyi olacak çünkü yüksek mesaj ve beğeni sayısı olan biri yanlış yönlendirme yaptığı zaman diğerlerinin dediğini umursamıyor çoğu yeni üye. Profile girmeyi de bazıları yapmaz, girseler bile üyelerin bir kısmında profil gizli.
Mesaj ve beğeni kasmak için forum kullananlara karşı güzel hamle ama ben oradaki boşluğun genel anlamda kötü göründüğünü düşünüyorum. En azından oraya başka bilgiler eklenebilir.
Mesaj ve beğeni kasmak için forum kullananlara karşı güzel hamle ama ben oradaki boşluğun genel anlamda kötü göründüğünü düşünüyorum. En azından oraya başka bilgiler eklenebilir.
Zaten belli bir süredir burada olan kişiler hangi kişinin çok mesaja, beğeniye sahip olduğunu akıldan biliyor. Yeni gelen kişiler bilemez tabii ama onlarda burada vakit geçirdikçe anlayacaklar kimin mesaj, beğeni sayısının yüksek olduğunu.