Mesajlara eksi atma tayfası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünden beri aynısını yapıyorum. Bana eksi attığını düşündüğüm kişlere basıyorum eksiyi.
@Vavien.
Yeni konularda bu özelligi göremez oldum. Acaba kaldirildi mi?
Yok, soru tipli konularda var. @reptile

@326001 kendileri toxic kitle olurlar. Karanlık odalarda yaşarlar, karanlık ağaçların köşesine gömülüp - atmayı beklerler. Şaka bir yana bence de kaldırılsın.

Dünden beri aynısını yapıyorum. Bana eksi attığını düşündüğüm kişlere basıyorum eksiyi.
Yok ben öyle yapmıyorum, bir mesaj artı bir durumundaysa mesaj iyi de kötü de olsa eksiliyorum. Aynı şeyi eksi bir iken de artılayarak yapıyorum.

O değerlere bakan olduğunu sanmıyorum. Gerçekten kullanılması gerektiği yerde kullanılınca eksi on falan görülüyor zaten.

İşte çoluk çocuk kendince eğlence arıyor. Ya çekemediği kişiye atıyor. Ya da o mesajın çözüm olacağını bilip kendisinden önce yazan kişiye sinirlenip atıyor. Artık hiç takmıyorum. Kim benden sonra aynı şeyi yazarsa ya da bana eksi attığını düşündüğüm kişilere basıyorum.
(Kimin attığını bulduğumu belirtmekte fayda var.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…