Mesajlara eksi atma tayfası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana söveceksiniz ama anonimlikten çıkarsa şimdiden söylemiş olayım. Genel olarak oradaki değeri sıfır yapmaya çalışıyorum. Mesajı beğenip eksilediğim bile oluyor.
Bence direkt kaldırılmalı. En iyi cevap zaten en üstte çıkıyor. Bunun dışında kalanlara da insanlar kendi bakabilir. İyi mesajların görülmesini kolaylaştırıyor diyebilirsiniz, kalanlar genel olarak gereksiz mesaj oluyor. Onların direkt silinmesi lazım diye düşünüyorum.
Dünden beri aynısını yapıyorum. Bana eksi attığını düşündüğüm kişlere basıyorum eksiyi.
@Vavien.
Yeni konularda bu özelligi göremez oldum. Acaba kaldirildi mi?
Yok, soru tipli konularda var. @reptile

Çok çocukça hareketler. Beğeni gibi bunu da suistimal ettiler.
Ekran görüntüsü 2021-04-15 121218.png

Hocam ikiniz de aynı şeyi söylüyorsunuz ama neden sen -2 almışsın? Anormallik var bu durumda. 😀

@326001 kendileri toxic kitle olurlar. Karanlık odalarda yaşarlar, karanlık ağaçların köşesine gömülüp - atmayı beklerler. Şaka bir yana bence de kaldırılsın.

Dünden beri aynısını yapıyorum. Bana eksi attığını düşündüğüm kişlere basıyorum eksiyi.
Yok ben öyle yapmıyorum, bir mesaj artı bir durumundaysa mesaj iyi de kötü de olsa eksiliyorum. Aynı şeyi eksi bir iken de artılayarak yapıyorum.

O değerlere bakan olduğunu sanmıyorum. Gerçekten kullanılması gerektiği yerde kullanılınca eksi on falan görülüyor zaten.

Yok ben öyle yapmıyorum, bir mesaj artı bir durumundaysa mesaj iyi de kötü de olsa eksiliyorum. Aynı şeyi eksi bir iken de artılayarak yapıyorum.

O değerlere bakan olduğunu sanmıyorum. Gerçekten kullanılması gerektiği yerde kullanılınca eksi on falan görülüyor zaten.
İşte çoluk çocuk kendince eğlence arıyor. Ya çekemediği kişiye atıyor. Ya da o mesajın çözüm olacağını bilip kendisinden önce yazan kişiye sinirlenip atıyor. Artık hiç takmıyorum. Kim benden sonra aynı şeyi yazarsa ya da bana eksi attığını düşündüğüm kişilere basıyorum.
(Kimin attığını bulduğumu belirtmekte fayda var.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı