Sorum başlıktaki gibi moderatörlere. Alttaki belirttiğim konuda neden 2 detaylı mesajım da kaldırıldı merak ediyorum. Biri silindi, baktım uyarı yok tekrardan detaylı şekilde yazdım tecrübemi ve bildiklerimi. Tekrardan kaldırıldı, baktım uyarı yok. Hangi mantıkla ve uyarı olmadan kaldırıyorsunuz anlamış değilim. Ping değerlerim TurkNet'ten daha iyi dedim diye mi acaba?:d Burası sponsorları övme forumu mu merak ettim açıkçası.
Zamanımı harcayıp detaylı şekilde yaşadıklarımı ve geçiş sürecimdeki araştırdığım, konuştuğum firmalardan öğrendiklerimi anlatıyorum ve maruz kaldığım muameleye bak. Rezillik cidden.
Mesajınızın silinmesinin sebebi, GIBIRNet'in Technopat Sosyal'de bot hesaplar açarak kendisini önermesi, ve tarafımızca fark edilip Sosyal'de yasaklanmasıdır. Bunu kurallara da ekledik.
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
www.technopat.net
Yasaklanma sebebini aşağıdaki bağlantıdan detaylıca görüntüleyebilirsiniz.
Merhaba, Forumda gördüğüm yorumlar sayesinde GIBIRNet'e geçmeye karar vermiştim fakat bazı üyelerin profillerini incelediğimde her yerde GIBIRNet'i neredeyse aynı mesajla övdüğünü gördüm. GIBIRNet bot basıyor olabilir mi?
www.technopat.net
Mesajınız silinirken bildirim göndermediğimiz için üzgünüz, anlayışınız için teşekkür ederiz.