Mesajlarıma geç cevap veren flörtleştiğim kız benden hoşlanıyor mu?

Kaanrtx09

Hectopat
Daha fazla  
Bir kız var, yaklaşık 2 haftadir konuşuyoruz ama bazen mesajlara geç cevap veriyor, mesela bugün 2 saat sonra cevap verdi uyuya kalmışım falan dedi. Ben de inanmış gibi yaptım bende kızdan hoşlanıyorum gibi bululasim dedim, işte Bolu'ya gideceğim ailemle dedi ya flortuz gibi ama kafam karışık. Kızla ilgili sizce seviyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
o degil de sen boyle sanıyorsun. kızın mıuhtemelen senden haberi bile yok bence. bide uyuyakalmısım kadar saçma bir kolpa laf yok zaten. bunu dedigine göre arkada baskasıyla konusuyor hani bariz anlasılıyor bence.

o degil de sen boyle sanıyorsun. kızın mıuhtemelen senden haberi bile yok bence. bide uyuyakalmısım kadar saçma bir kolpa laf yok zaten. bunu dedigine göre arkada baskasıyla konusuyor hani bariz anlasılıyor bence.
Bundan sonra ciddi bisekilde konuştum işte niyetim belli arkadaş olmak istemiyorum vs dedim oda arkadaş olmiyalim ozaman dedi falan çıkma teklif ettim bende oda kabul etti fakat hala kafam çok karışık sizce napmaliyim

Hocam yaş kaçtı sizin ? Bilmiyorum bunlar bi’ anda gerçekleşecek şeyler değil çünkü.

Kız uyuyordum diye savuşturmaya çalışırken bir anda sevgili olmanız garip geldi.

Hocam yaş kaçtı sizin ? Bilmiyorum bunlar bi’ anda gerçekleşecek şeyler değil çünkü.

Kız uyuyordum diye savuşturmaya çalışırken bir anda sevgili olmanız garip geldi.
16 kral

Dimi ya bana da garip geldi işte kafam çok karışık o yüzden sizce karşıma alıp ciddi şekilde konusmalimiyim

Evet, başka seçenek yok. Eğer flörtken kız sizden böyle kaçıyorsa 2 güne terk eder emin olun, ciddi düşünmeyin. Adamakıllı konuşun kızın foyası çıkar zaten 2-3 güne.

Evet, başka seçenek yok. Eğer flörtken kız sizden böyle kaçıyorsa 2 güne terk eder emin olun, ciddi düşünmeyin. Adamakıllı konuşun kızın foyası çıkar zaten 2-3 güne.

Ciddi dusunmuyorum zaten ki daha 5-6 gün olmuş bir şeye de bağlanmam adamakilli konuşacağım gelismelewri yazarım başka fikriniz varsa paylaşın lütfen.

Hocam dün konustum işte benimle konuşmak istediğinden emin misin değilsen şöyle vs gibi oda evet istiyorum ama istemiyor gibi gorunebilirim çünkü alışmaya çalışıyorum falan dedi bana anlayış gostersen olur mu dedi mesajalra da gördüğüm anda bakıyorum zaten dedi inanmış gibi yaptım sizce ne yapayım.

Son düzenleme:
Dostum kıza bir anda sen böylesin diye iftira atmak saçma olur. Gidebildiğiniz yere kadar devam edin ilişkide, zaten 1-2 haftaya kız hevesini alacak mesajlara geç cevap verecek vs. Orada karşı taraf rahatsız olur kızda zaten amacına ulaşır ilişki biter. Son bi' tavsiyem olsun. Ayrılma aşmasına geldiğinde eğer kıza bağlandıysan yanan taraf sen olursun. Hiç Date'a çıktınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı