Mesajlaşma imkanımız olsun

KARMA89

Kilopat
Makaleler
1
Belki ben bilmiyorum veya forumda böyle bir şey yok, nedense bu mesajlaşma özelliği yok, bunun sağlanmasını istiyorum. En ufak şeylerde konu açan insanların sayısını azaltmakla birlikte forum içi etkileşimi ve güveni arttıracaktır. Birbirine arkadaşlık isteği gönderenler iletişim kurabilmeli. Kaldı ki forumdan kaşıkla alınan özellikleri bu özellikle kepçeyle vermiş olursunuz.

Başka bir forumda var bu özellik. Orada çok fazla tanıdığım kişi yok ama buna rağmen saçma sapan özel mesajlar geliyor sürekli. Düzgünce soru soranlar da var, dalga geçenler de.

Ayrıca konu açmak yerine mesaj atmak doğru değil. Çözümü herkesle paylaşmış oluyoruz bu sayede.

Özel mesaj yerine profile mesaj yazma özelliği gelebilir.

En ufak şeylerde konu açılması oldukça normal ve desteklenecek bir durum. Ufacık bir sorun bile olsa herkese açık şekilde çözülmeli ki başkaları da bundan yararlanabilsin. Özelden çözülen sorunun, sorunu çözülen kişi dışında kimseye katkısı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı