Mesajlaşma uygulaması yapmak

Lasty

Hectopat
Makaleler
1
Evet arkadaşlar bir mesajlaşma uygulaması yapacağım. Python düşünüyorum. Arayüzlü olacak şekilde Tkinter kullanabilir miyim?
Visual Studio dışında buna örnek bir program veya site var mı?
NOT: Kendim için yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar bir mesajlaşma uygulaması yapacağım. Python düşünüyorum. Arayüzlü olacak şekilde Tkinter kullanabilir miyim?
Site olarak online bir mesajlaşma uygulaması yapacaksan Glitch kullanabilirsin ama Pyton desteklenmiyor diye biliyorum.
JavaScript öneriyorum.

Program olarak Notepad++ olabilir. Ama Python'un Notepad++ desteklemesinden emin değilim.
Python kullanacaksanız kendi programı en sağlıklısı olacaktır.

Bir şey soracağım, Visual Studio'da Linux uygulaması nasıl geliştirmeyi düşünüyorsun?

Son düzenleme:
PyQt ya da wxPython kullan derim. Tkinter uygulamaları GTK üzerinde çok kötü gözüküyor. Ayrıca nasıl kendin için kullanacaksın ki? İstemcilerin olmak zorunda, sonuçta onlarla yazışacaksın. Bir sunucu kiralayıp sunucu-istemci mimarisiyle yapmanı tavsiye ederim. Veya BitTorrent tabanlı olan mesajlaşma uygulamalarını görmüştüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı