Mesane Dolması Hissi

Latasho

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar bir gece altıma kaçırdım. Fakat bu öyle böyle bir altıma kaçırma değil. Yatağı baştan aşşağı sırılsıklam etmiştim. Belli ki bayağı dolmuş ve ben gece tuvalete gitmeyi unutmuştum. Bu olaydan sonra tuvalete gitme durumum normaldi. Fakat daha sonrasında televizyonda diyabet hastalığı ile ilgili bir haber gördüm. Aklıma idrar kaçırma olayı geldi ve belirtilerine bakmak istedim. Belirtilerinde "sürekli idrara çıkma" şeklinde bir belirtiyi görünce stres oldum. Daha sonrasında idrara çıkma süremi saymaya başladım. Tuvalete her çıktığımda aklıma bu geliyor ve yaptıktan sonra tekrar geliyormuş hissine kapılıyordum. Veya sürekli aklımda olduğu için bir şey ile meşgul olduğumda mesane tetiklemesinde tuvalete gittiğimde çok çok az idrar yapıyordum.(Yani dolmuş hissine kapılıyordum fakat tam dolmuyordu.) kendime diyabet tehşisi koymuştum bile. Fakat ne hikmetse şekeri çok yükselticek yiyeceklerde yiyordum.(Bi sıkıntı olmuyordu.) Bu böyle devam ettikten sonra soğuk algınlığına yakalandım. Ve şu an soğuk algınlığının son dönemlerindeyim. Şu an öksürünce idrar kaçıracakmış gibi oluyorum. İdrar rengi gayet normal. Arkadaşlar sizce doktora gitmeli miyim yoksa biraz bekleyip geçmez ise öyle mi gideyim? Ben piskolojik olduğunun taraftarıyım. Ayrıca sigara, alkol veya zararlı madde kullanmıyorum. Vücuduma yaptığım en zararlı şey sanırım fastfood tüketmek. Vaktinizi çaldığım için özür dilerim.

Ürolojiye git o seni yönlendirir bir durum varsa. Böbreklerin hızlı çalışması, stres, genetik problemler, yediğiniz besinlere bağlı olarak da bu durumlar yaşanabilir. Kısaca gidip dediğim doktora bir kontrol ettirmen kafandaki soru işaretlerini giderir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı