Mescid-i aksa veya kabe yıkılsa ne olurdu?

Kudüs günü olduğu için sevinmiş olabilirler mi? Ayrıca onlar için de kutsal bir mabed.
Ayrıca Mescid-i aksa yanmadı ki. Bu algı oyunundan başka bir şey değil. Merak edenler için orada ki bir ağaç. İnsan biraz araştırır hemen bazı kişilerin sözüne kanmaz.
 
Haklı olabilirsiniz ama Mescid-i Aksa istemiyorlar gibime geliyor hocam ve İsrail fanatik Yahudi'ler kutlama yaptı Mescid'i aksa yakınlarında yangın çıktı diye.

Hocam tabii ki halkın bazı kesimleri düşünceleri farklı olacaktır fakat 3 din için de kutsal olan bir yere yıkmaları çok zor. Çünkü İsrail de yaşayan ve kendi dinine bağlı olan Yahudi dinine inanan insanlardan bile çok tepki alır. Hristiyan ve Yahudi dinlerine inanan devletlerden ve topluluklardan çok fazla tepki alırlar.
 
Bu kadar kolay biteceğini zannetmiyorum, devletler olmasa bile halk ayaklanırdı. İsrail üzerine yürüyen bir Müslüman topluluğa karşı batı ayaklanır. Sonrasını anlatmaya gerek yok... Armagedon.
Fakat hocam batının güçü var Amerika'yı anlatmaya bile gerek yok arkadaşın dediği doğru olabilir mi kabe ve Mescid-i Aksa yıkılınca herkes dua edip hayatına devam mı eder?
 

Geri
Yukarı