Mescidi Aksa'da cemaate ses bombası atıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim tepkim: Burada yahudiler öldüğünde tek tweet bile ya da konu bile atılmadı? Hala diliyorum çoğunluğunuz tek taraflı savunuyorsunuz. Zülüm elbette var ama bu zülmü dile getirirken kendini kaybeden çok kişi var. Bir insanın ölmesini dilemek ne kadar doğru bir şey?
Ödeme kısmına gelirsek. Alanlar bedeliyle ödedi. Ödemedi deme hakkınız yok.

Sözde Müslüman'ız diye geçiniyorlar. Bir Müslüman kardeşlerimize yardım yapmayı akıl edemiyorlar. Allah hiçbirini affetmesin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Luxemburger Abkommen, Lüksemburg Anlaşması.

Açıkçası Hitler ve ideolojisini ayrı tutmak lazım bence. Yoksa orada haklısın.

Benim kastettiğim Haçlı ve Romalı kafası, ideolojisi ile yapılanlardı, özellikle.

Burada Hitler'in yaptığı katliyamı tartışmıyoruz zaten. Bak yukarıdaki uzun mesajımda da dedim, Hristiyan ideolojisi, Haçlıların ve Romalıların Kudüs'ü defalarca yakıp yıkması dedim. Okur musun lütfen?

Nasıl bir yardım yapmasını bekliyorsunuz?

Bakın hocam gerekirse oraya asker gönderelim en azından kutsal topraklar. Zaten anlayan anladı dediğimi de, neyse. (Bu arada lafım bütün Yahudilere değildir, herkes bir insandır. Sadece İslamafobisi olanlaradır lafım, konuyu boş yerlere çekmeyiniz)

Nasıl bir yardım yapmasını bekliyorsunuz?
Arkadaşım, peygamber efendimizin (S.A.V) bir hadisi vardır:
Kardeşi açken tok yatan bizden değildir.
Adamlar orada hem açlık ve sefalet ile, hem de İsrail ile uğraşıyorlar.
Müslüman dediğin kardeşine yardım eder.

Bu adama laf anlatmaya çalışma, kanser bu adam. Sabah bana da taktı, göz ardı ettim gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…