T toprak batur olgun Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #1 MESEM'e gidiyorum ve normalde 2 kere sınıf tekrarı sonrasında okuldan atılıyoruz, MESEM'de de boyle bir şey var mı? Sınıfta bırkac kez kalırsak okuldan atılır mıyız?
MESEM'e gidiyorum ve normalde 2 kere sınıf tekrarı sonrasında okuldan atılıyoruz, MESEM'de de boyle bir şey var mı? Sınıfta bırkac kez kalırsak okuldan atılır mıyız?
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2024 #2 MESEM'de devamsızlık derken okul devamsızlığından bahsediyorsanız onlar siliniyor hocam. Artı 0 Eksi
KS KS T toprak batur olgun Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #3 LDPli Gabimaru dedi: MESEM'de devamsızlık derken okul devamsızlığından bahsediyorsanız onlar siliniyor hocam. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şey şu MESEM de 2 veya 3 kere sınıfta kalırsak okuldan atılır mıyız normal liselerdeki gibi. Artı 0 Eksi
LDPli Gabimaru dedi: MESEM'de devamsızlık derken okul devamsızlığından bahsediyorsanız onlar siliniyor hocam. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şey şu MESEM de 2 veya 3 kere sınıfta kalırsak okuldan atılır mıyız normal liselerdeki gibi.
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2024 #4 toprak batur olgun dedi: Demek istediğim şey şu MESEM de 2 veya 3 kere sınıfta kalırsak okuldan atılır mıyız normal liselerdeki gibi. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam. Artı 0 Eksi
toprak batur olgun dedi: Demek istediğim şey şu MESEM de 2 veya 3 kere sınıfta kalırsak okuldan atılır mıyız normal liselerdeki gibi. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.
darkemrrj Yoctopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #5 LDPli Gabimaru dedi: Onu bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam benim devamsızlığım 1. Dönem 3 gün 2. Dönem de 4 gün toplam 7 oluyor acaba silinir mi yoksa sınıfta kalabilme ihtimalim var mesem de Artı 0 Eksi
LDPli Gabimaru dedi: Onu bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam benim devamsızlığım 1. Dönem 3 gün 2. Dönem de 4 gün toplam 7 oluyor acaba silinir mi yoksa sınıfta kalabilme ihtimalim var mesem de