MESEM mantıklı mı?

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Hocalarım merhaba, aslında çalıştımmı başarsamda nedense dersleri hiç sevmedim ve okulada gitmek yerine çalışıp kendi paramı kendim kazanmak istiyorum, sizce MESEM'e geçmek mantıklı mı? 4 gün iş 1 gün okulmuş galiba bu tempo sizi çok yoruyor mu ve bir de sınavlar varmış galiba bu sınavlar normal lisedeki gibi sınavlar mı ve geçmek zor oluyor mu? Yardımcı olan hocalarıma şimdiden teşekkürler.

Hocam derslere ilgin yoksa boşa vaktini harcama, MESEM ile çok daha iyi yerlere gelebilirsin. Sınavlar normal liseye göre çok kolay oluyormuş. Tempoya da zamanla alışırsın. Başarılar dilerim.

Hocalarım merhaba, aslında çalıştımmı başarsamda nedense dersleri hiç sevmedim ve okulada gitmek yerine çalışıp kendi paramı kendim kazanmak istiyorum, sizce MESEM'e geçmek mantıklı mı? 4 gün iş 1 gün okulmuş galiba bu tempo sizi çok yoruyor mu ve bir de sınavlar varmış galiba bu sınavlar normal lisedeki gibi sınavlar mı ve geçmek zor oluyor mu? Yardımcı olan hocalarıma şimdiden teşekkürler.

Hocam aktif olarak MESEM stajı yapıyorum her okuldaki sistem farklı yaptığın işe göre tempo yorgunluğu değişir. MESEM sınavları normal lise öğrencisi gibi sınava giriyorsun kimi okulda sana cevapları veriyorlar tabii bu ayrı bir mesela ama normal liseye oranla geçmek kolay hem mezun olduğun zaman iş imkanın daha fazla bence çünkü deneyimlisin. İşin kısası bence MESEM gayet mantıklı bir hareket okumayı sevmiyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam aktif olarak MESEM stajı yapıyorum her okuldaki sistem farklı yaptığın işe göre tempo yorgunluğu değişir. MESEM sınavları normal lise öğrencisi gibi sınava giriyorsun kimi okulda sana cevapları veriyorlar tabii bu ayrı bir mesela ama normal liseye oranla geçmek kolay hem mezun olduğun zaman iş imkanın daha fazla bence çünkü deneyimlisin. İşin kısası bence MESEM gayet mantıklı bir hareket okumayı sevmiyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıyeten sınavlar orta düzeyde kolay oluyor hocam arkadaşta belirtmiş zaten.

Dosya Ekleri

• 1739362602086.png
    1739362602086.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 55
Hocam derslere ilgin yoksa boşa vaktini harcama, MESEM ile çok daha iyi yerlere gelebilirsin. Sınavlar normal liseye göre çok kolay oluyormuş. Tempoya da zamanla alışırsın. Başarılar dilerim.

Hocam bence de daha iyi olur ama babam kabul etse de annem MESEM'e geçmemi pek istemiyor normal okulun yerini tutmaz oku daha iyi diyor sizce nasıl ikna edebilirim?

Hocam bence de daha iyi olur ama babam kabul etse de annem MESEM'e geçmemi pek istemiyor normal okulun yerini tutmaz oku daha iyi diyor sizce nasıl ikna edebilirim?

Hocam şahsen ben meslek bilgisi ve üniversite sınavına girebileceğimi söyleyince kabul etmişlerdi ayrıyeten normal okuldan bence çok daha iyi hem iş öğreniyosun hem okuyorsun

Evet aile biraz sıkıntı çıkarabilir. Oku daha iyi diyor ama artık okuyana da ekmek kalmadı hocam kendi işini kurmak lazım.

Hocam şahsen ben meslek bilgisi ve üniversite sınavına girebileceğimi söyleyince kabul etmişlerdi ayrıyeten normal okuldan bence çok daha iyi hem iş öğreniyosun hem okuyorsun.

Bilgi işlemci misin hocam.

Ayrıyeten sınavlar orta düzeyde kolay oluyor hocam arkadaşta belirtmiş zaten.

Hocam okumakta sorun yokta bence böyle hem çalışıp hem okuyarak az da olsa kendi paramızı kazanmak var iken düz lise okumak bana saçma geldi hocam bir de size bir soru sorayım genel olarak muhasebe okumak istiyorum ama bir yöndende muhasebe biraz saçma gibi geliyor bilgisayarlar ile aram iyi ve inşaat işlerinde de az da olsa tecrübem var sizce muhasebe okumam mı daha iyi yoksa farklı bir meslek mi? Ve bir de aklıma geldi belki liseyi bitirip polis okuluna geçince daha az okuyarak polis olabiliyormuşuz sanırım MESEM'de böyle bir imkanımız var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı