MESEM mantıklı mı?

Derse ilgisi olmayan birinin bana göre tek ve en iyi çıkar yolu MESEM, yapabileceğinizi düşünüyorsanız ve ilginiz de varsa güzel bir tercih olur. Ben yapamam iş hayatı zor gelir, rahatlık istiyorum derseniz ders çalışmalısınız.

Derse ilgisi olmayan birinin bana göre tek ve en iyi çıkar yolu MESEM, yapabileceğinizi düşünüyorsanız ve ilginiz de varsa güzel bir tercih olur. Ben yapamam iş hayatı zor gelir, rahatlık istiyorum derseniz ders çalışmalısınız.

Hocam zaten illaki o iş hayatına gireceğim ha erken ha geç bence hem iş öğrenmek hem de diplomamı almak daha mantıklı.

MESEM'de o imkanın tabii ki var istediğin üüni bölümüne gidebiliyorsun benim bildiğim yanlışda olabilir araştırman lazım. Muhasebe bölümü okuyan çok insan var staj yeri bulmakta zorlanabilirsin bilgisayarlarla aran çok iyise eğer bilişim bölümüne yönebilirsin şahsen ben öyle yaptım. Ama geleceğini sen belirliyorsan iyice düşünmen lazım seçiceğin bölümü.

Aynı şekilde bende bilgi işlem stajı yapıyorum hocam :D

Teşekkürler hocam bölüm konusunda biraz aradayım ama bir şey soracağım her mesleki teknik lisesinde MESEM oluyor mu yoksa belirli liselerde mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı