Evet hocamda tek kötü yanı çalıştığım şirkette aşırı bir iş yoğunluğu olmuyor 1 haftadır yatıyoruz yani![]()
Bizde yoğun ama bana fazla iş verilmiyor burada takılıyorum işte
Üniversite okumayı düşünüyor musun hocam
Evet hocamda tek kötü yanı çalıştığım şirkette aşırı bir iş yoğunluğu olmuyor 1 haftadır yatıyoruz yani![]()
Bizde yoğun ama bana fazla iş verilmiyor burada takılıyorum işte
Üniversite okumayı düşünüyor musun hocam
Sen iş verilmediği için burada takılıyon ben iş yok diyeüniversite okumayı düşünüyorum hocam.
Vallahi keşke biraz verselerhangi bölüm düşünüyorsun.
Ben de aynı şekil
Hayırlısı olur hocam umarım.
Sağ ol senin için de umarım iyi günler.
Derse ilgisi olmayan birinin bana göre tek ve en iyi çıkar yolu MESEM, yapabileceğinizi düşünüyorsanız ve ilginiz de varsa güzel bir tercih olur. Ben yapamam iş hayatı zor gelir, rahatlık istiyorum derseniz ders çalışmalısınız.
MESEM'de o imkanın tabii ki var istediğin üüni bölümüne gidebiliyorsun benim bildiğim yanlışda olabilir araştırman lazım. Muhasebe bölümü okuyan çok insan var staj yeri bulmakta zorlanabilirsin bilgisayarlarla aran çok iyise eğer bilişim bölümüne yönebilirsin şahsen ben öyle yaptım. Ama geleceğini sen belirliyorsan iyice düşünmen lazım seçiceğin bölümü.
Aynı şekilde bende bilgi işlem stajı yapıyorum hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.