Mehmet 38ff
Decapat
Daha fazla
Herkese merhaba. 10.sınıf öğrencisiyim. Meslek lisesinin makine bölümünün CNC dalındayım. Küçüklükten beri okumaya sıcak bakmayan ve istemeyen birisiyim. Hiçbir zaman gerek dershane gerek okul olsun düzenli çalışma oluşturamadım ve MESEM'e geçip sanayide meslek öğrenmek istiyorum. Bunu çevremdekilere söylediğimde pişman olursun, gençliğinin en güzel yıllarını çalışarak geçirirsin falan diyorlar ama sonrasında mesleğimi öğreneceğim için gençliğimi yaşayıp yaşayamamak çok da sıkıntı değil açıkçası.
Arabalardan anlarım ve sanayi geçmişimde var gayet seviyorum. Size sorarak kararımın değişemeyeceğini ve kendi fikirlerimin her zaman daha önemli olduğunu da biliyorum. Çevremdekiler elinde diploma olsun, geçme vb. şeyler diyorlar. Diplomayı MESEM'de veriyor. Her yerin diplomasıda aynı. MESEM'deki arkadaşlarım pişman değil.
Arabalardan anlarım ve sanayi geçmişimde var gayet seviyorum. Size sorarak kararımın değişemeyeceğini ve kendi fikirlerimin her zaman daha önemli olduğunu da biliyorum. Çevremdekiler elinde diploma olsun, geçme vb. şeyler diyorlar. Diplomayı MESEM'de veriyor. Her yerin diplomasıda aynı. MESEM'deki arkadaşlarım pişman değil.
Son düzenleyen: Moderatör: