MESEM mantıklı mı?

erenctnr

Femtopat
Daha fazla  
LGS'den 261 puan aldım ve yakın bir akrabamız MESEM'de çalışıyor. MESEM'de kombi/klima tamirciliği önerdi, ileride dükkanımı da açmayı düşünüyorum. Akrabam beni iyi bir yere yerleştireceğini söyledi sizce gitmeli miyim? Okuma isteğim yok.

Sorularım:
  • Haftada kaç gün çalışılıyor?
  • Günde kaç saat çalışılıyor?
  • MESEM'e gidecek öğrenciler yine de lise tercihi yapmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
LGS'den 261 puan aldım ve yakın bir akrabamız MESEM'de çalışıyor. MESEM'de kombi/klima tamirciliği önerdi, ileride dükkanımı da açmayı düşünüyorum. Akrabam beni iyi bir yere yerleştireceğini söyledi sizce gitmeli miyim? Okuma isteğim yok.

Sorularım:
  • Haftada kaç gün çalışılıyor?
  • Günde kaç saat çalışılıyor?
  • MESEM'e gidecek öğrenciler yine de lise tercihi yapmalı mı?

4 gün iş 1 gün okuldu sanırım yanlış olabilirim.

Babamın etliekmek fırını var orada öğren gel yanımda calıs diyor ben pek gitmek istemiyorum sence ne yapayım.

Güzel sanatlar lisesi önerebilirim yetenek sınavıyla alınıyor şansınızı deneyebilirsiniz. Onun dışında okumayacaksanız bana kalırsa babanızın yanında iş öğrenin.

Okuma isteğiniz olmadığı için öneririm. 1 gün okula gidiyorsunuz, 4 gün işletmedesiniz. Seçtiğiniz meslek güzel olduğu sürece mutlu olursunuz ki seçtiğiniz meslek çok avantajlı. MESEM'den CNC operatörü oldum ve bin pişmanım. Kombi mezunu arkadaşım acayip mutlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı