MESEM mi yoksa açık öğretim mi?

ertugrulsoldier

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar lise 1. öğrencisiyim ve derslerim çok kötü. Okulu da sevmiyorum. Büyük ihtimal hatta neredeyse kesin olarak sınıfta kalacağım. Meslek lisesindeyim. Bölümüm yenilenebilir enerji. Bu arada MESEM'e ya da açık öğretime geçmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık. Yanı ne yapsam hangisine geçsem diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım, hangisi mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar lise 1. öğrencisiyim ve derslerim çok kötü. Okulu da sevmiyorum. Büyük ihtimal hatta neredeyse kesin olarak sınıfta kalacağım. Meslek lisesindeyim. Bölümüm yenilenebilir enerji. Bu arada MESEM'e ya da açık öğretime geçmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık. Yanı ne yapsam hangisine geçsem diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım, hangisi mantıklı olur?
Bence açık lise. İstediğin kadar PC oynarsın.

Meseme geçersen yaşlanınca pişman olabilirsin eğer açıköğretim okursam 170 kredi toplayınca mezun olabiliyorsun bu krediyi 3 yılda da 10 yılda da tamamlayabilirsin ama mesemde 4 gün iş yapicaksin 1 gün okul ve mağlum ülkemizde bazı ustalar mesemdeki öğrencileri çok eziyor hizmetli gibi kullanıyor.bu yüzden açıköğretim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı