MESEM nasıldır?

axien

Femtopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, yeni okul sezonu başlayacak ve sizlere birkaç sorum olacak. Yeni liseme alıştım, 9. sınıf benim için iyi geçti. Biraz olsa kararımı verdim ve MESEM'e geçmeyi planlıyorum. Evimizin yanında kurumsal bir yer var, oto sanayici. 10. sınıfta MESEM'e geçip oradan devam etmek istiyorum, hem ulaşım olarak bana kolay. Fakat kafamda hep sorular var: Nasıl alışırım falan filan... Sizce güzel midir, alışır mıyım? Biraz yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar, yeni okul sezonu başlayacak ve sizlere birkaç sorum olacak. Yeni liseme alıştım, 9. sınıf benim için iyi geçti. Biraz olsa kararımı verdim ve MESEM'e geçmeyi planlıyorum. Evimizin yanında kurumsal bir yer var, oto sanayici. 10. sınıfta MESEM'e geçip oradan devam etmek istiyorum, hem ulaşım olarak bana kolay. Fakat kafamda hep sorular var: Nasıl alışırım falan filan... Sizce güzel midir, alışır mıyım? Biraz yardım edebilir misiniz?
Güzel değildir. Genel olarak çocuk işcinin yasal ve az maaşlı daha köleleştirilmiş versiyonu. mesem 12.sınıfta saçınız dökülür öyle bişey yani.

MESEM
hem çok iyi hem çok kötü bir şeydir.

Yine diğer işçiler gibi çalışıp çoğu zaman daha kötü şartlarda çalışıp onlardan çok daha az maaş almak. Ama derseniz ileride kendi iş yerime açacağım uyuşuk birisi değilim MESEM gidin. İşi öğreten yer varsa çok iyi olur. Ama köle gibi kullanacaksa vah halinize.

Parası sizi aldatmasın bir süre sonra lanet edersiniz bu yazdıklarım aklınıza geldikçe kendinizi döversiniz. Para içinse part-time falan bir yer bulun.

MESEM

Yine diğer işçiler gibi çalışıp çoğu zaman daha kötü şartlarda çalışıp onlardan çok daha az maaş almak. Ama derseniz ileride kendi iş yerime açacağım uyuşuk birisi değilim MESEM gidin. İşi öğreten yer varsa çok iyi olur. Ama köle gibi kullanacaksa vah halinize.

Parası sizi aldatmasın bir süre sonra lanet edersiniz bu yazdıklarım aklınıza geldikçe kendinizi döversiniz. Para içinse part-time falan bir yer bulun.

MESEM

harbiden oylemi ya yani aranizda mesem olan yokmu iyi biryermiridr koru biryermidir arkadas ortami fln vesayre bi arkadaş bulsam orda kendime oda hem bana destek olur fln siz nasil yaptiniz.

MESEM kölelik onun yerine mesleğe gidin hocam.
ikisi arasinda farkmi var suan ztn mesleki teknik anadolu lisesindeyim ordan bolumum motor oranin mesemine gecicem

Harbiden öyle mi ya yani aranizda MESEM olan yok mu iyi bir yermiridr koru bir yer midir arkadas ortami falan vesaire bir arkadaş bulsam orada kendime oda hem bana destek olur falan siz nasıl yaptiniz.

İkisi arasinda farkmi var şu an zaten mesleki teknik Anadolu lisesindeyim oradan bolumum motor oranin mesemine geçeceğim.

Meslekte kalın hocam MESEM yaşlandırır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı