MESEM nedir?

Mesleki eğitim yani çıraklık lisesi gidiyosun çırak olaram sana bir meslek veriyorlar sonra sen 4 sene o işi yapıyorsun en sonunda sana kalfalık belgesi falan veriyorlar o işin ehli oluyosun bence günümüz Anadolu liselerinden daha iyi ana şu anlık kıymeti bilinmiyor.

Mesleki eğitim yani çıraklık lisesi gidiyosun çırak olaram sana bir meslek veriyorlar sonra sen 4 sene o işi yapıyorsun en sonunda sana kalfalık belgesi falan veriyorlar o işin ehli oluyosun bence günümüz Anadolu liselerinden daha iyi ana şu anlık kıymeti bilinmiyor.

Acık okuyup başka bir işe gir orada ustalaş daha iyi en azından çalıştığının hakkını veriyorlar.

Kendi ilçedeki Mesem gitmem zorunlu mu

Acık okuyup başka bir işe gir orada ustalaş daha iyi en azından çalıştığının hakkını veriyorlar.

Son düzenleme:
Daha soru bir de MESEM mi açık öğretim mi?
Kendi ilcemizdeki MESEM'e mi gitmeliyiz illaki?
Mesem bulunduğu ile göre değişir bazı yerlerde ustalar çıraklara iyi davranırlar bazı yerlerde zorunlu gereken parayı devletten alır çırağa vermezler. Meslek lisesi daha iyi olabilir eğitimden olmak istemiyorsan

MESEM bulunduğu ile göre değişir bazı yerlerde ustalar çıraklara iyi davranırlar bazı yerlerde zorunlu gereken parayı devletten alır çırağa vermezler. Meslek lisesi daha iyi olabilir eğitimden olmak istemiyorsan

Kendi ilçedeki MESEM gitmek zorunlu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı