MESEM okullarında sınav sistemi nasıldır?

nhally

Kilopat
Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi okuyorum. Sınıfta kaldım, kalacağım. Geçen sene kaldım o yetmedi bu sene de kalma yolundayım. Her neyse, konumuza dönelim. Ailemle bir karar aldık ve eğitimime MESEM okullarında devam edeceğim. Sınav sistemleri nasıl işliyor? Yani benim okuduğum okula göre sınavlar daha kolay mı yoksa aynı şekilde mi? Ve alacağım maaş işe göre değişiyor mu? Devlet bir nebze para desteği de yapıyormuş aldığım bilgilere göre. Gideceğim yeri bilmem lazım.

Mesleki ve teknik Anadolu lisesi okuyorum. Sınıfta kaldım, kalacağım. Geçen sene kaldım o yetmedi bu sene de kalma yolundayım. Her neyse, konumuza dönelim. Ailemle bir karar aldık ve eğitimime MESEM okullarında devam edeceğim. Sınav sistemleri nasıl işliyor? Yani benim okuduğum okula göre sınavlar daha kolay mı yoksa aynı şekilde mi? Ve alacağım maaş işe göre değişiyor mu? Devlet bir nebze para desteği de yapıyormuş aldığım bilgilere göre. Gideceğim yeri bilmem lazım.

Bende MESEM'deyim. Okuldan okula öğretmenden öğretmene göre değişir sınavlar. Bizim öğretmen sınavın cevaplarını veriyor ve sınavlarda kolay. Alacağın maaş işe göre değil iş yerine göre değişiyor, devlet 5.100TL veriyor çalıştığın yerin insiyatifine bağlı olarak onlarda para verebiliyor. Hangi bölümü tercih ettin?

Bende MESEM'deyim. Okuldan okula öğretmenden öğretmene göre değişir sınavlar. Bizim öğretmen sınavın cevaplarını veriyor ve sınavlarda kolay. Alacağın maaş işe göre değil iş yerine göre değişiyor, devlet 5.100TL veriyor çalıştığın yerin insiyatifine bağlı olarak onlarda para verebiliyor. Hangi bölümü tercih ettin?
Kendi okuduğum bölüm olan Zayıf Akım, Güvenlik Sistemleri üzerine bir iş sanırım, kısacası elektrik diyebiliriz. Daha net olarak belli olmadı baba mesleğide olduğu için babam el attı biraz.

Hocam bi de matematik sınavında ne gibi sorular ve konular çıkıyor bi bilgin var mı? Veya her hangi bir derste olur

Kendi okuduğum bölüm olan zayıf akım, güvenlik sistemleri üzerine bir iş sanırım, kısacası elektrik diyebiliriz. Daha net olarak belli olmadı baba mesleğide olduğu için babam el attı biraz.

Hocam bir de matematik sınavında ne gibi sorular ve konular çıkıyor bir bilgin var mı? Veya herhangi bir derste olur.

Üslü sayılarla toplama, çıkarma ve çarpma çıkmıştı bizde. Bu arada 9. sınıftan başlıyorsun haberin olsun.

Üslü sayılarla toplama, çıkarma ve çarpma çıkmıştı bizde. Bu arada 9. sınıftan başlıyorsun haberin olsun.
İkinci sınavlarım bitmeden geçmeyi düşünüyorum. Yani bu dönemin sonu bitmeden. İkinci dönem bittiğinde 10. sınıfa geçerim her halde?

IMG_20241216_212559.jpg

Artı olarak ouduğum okulun sayfası böyle bir story paylaşmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı