MESEM tekstil ölüyor mu?

Ustalık ile ilgili meslekler ölmez ilgi azalır ilgi azalırsa da size düşen pay artar. Şu anın ustaları bir öğretmenin yaklaşık 2 katı maaş alıyor (eğer uzun yıl çalışmış ve birikim yapıp üstüne eklemiş birisi ise)
Umarım böyledir.

Olmaz, otomotiv sektörünü zaten otomasyon teknolojileri ele geçirdi, artık otomotiv şirketleri tam otonom robotlar kullanıyor. Tesla da sadece basit bir örneği ve diğer soruya gelirsek: Genel ev ustalığı sektörü şu anlık insan gücüne elverişli ama gelecekte ne olur bilemeyiz.
Vasıfsız işçi olarak geçiyorum ben. Yaş 24 ve bazı sağlık sorunlarım var ve bu da karşıma çıkıyor. Meslek olması lazım elimde. Tekstilin önü açık diyenler var. Demeyen de var. Ortada kaldım.

Son düzenleme:
Vasıfsız işçi olarak geçiyorum ben. Yaş 24 ve bazı sağlık sorunlarım var ve bu da karşıma çıkıyor. Meslek olması lazım elimde. Tekstilin önü açık diyenler var. Demeyen de var. Ortada kaldım.

Affedersiniz ama hayatın acıması yok vasıfsız işçiyi kimse almaz ama siz tanıdık/tanımadık sanayilere sorun belki kabul ederler motor ustası olursan süper ama 24 yaşında vasıfsız bir adamı alacaklarından şüpheliyim vallahi ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.

Affedersiniz ama hayatın acıması yok vasıfsız işçiyi kimse almaz ama siz tanıdık/tanımadık sanayilere sorun belki kabul ederler motor ustası olursan süper ama 24 yaşında vasıfsız bir adamı alacaklarından şüpheliyim vallahi ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.
O yüzden meslek öğrenmek istiyorum. 8 yıldır psikolojik hap içiyorum, psikolojik sıkıntım yüzünden. Lanet olası hastalık hayatımı mahvetti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı