MESEM vs Anadolu lisesi

Merhaba. Anadolu lisesinde 10. sınıfım bu dönemki ortalamam 68 MESEM'ya da meslek lisesi geçmeyi düşünüyorum. Hem bölüm olarak hem de MESEM'ya da meslek lisesi mi diye düşünüyorum. MESEM'de motor mu seçsem Anadolu devam mı etsem çok kararsız kaldım. Yani önü açık bir meslek seçmek istiyorum. Okul konusu çok aklımda kaldı. MESEM bana daha uygun geliyor.

11.sınıfta Anadolu'dan MESEM'e geçmiş birisi olarak söylüyorum geçme çalışma hayatı sandıgın kadar kolay değil hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım şu an açıktan okuyorum.

11.sınıfta Anadolu'dan MESEM'e geçmiş birisi olarak söylüyorum geçme çalışma hayatı sandıgın kadar kolay değil hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım şu an açıktan okuyorum.
Aynı durum bende de var, ben de açık liseden mezun oldum. Bu yüzden 14 yaşındaki çocukları sanayiye gönderiyorlar. O yaşta bir çocuğun 18 yaşına kadar okulda olması lazım, sabahın 6'sında soğuk sanayide değil.

Aynı durum bende de var, ben de açık liseden mezun oldum. Bu yüzden 14 yaşındaki çocukları sanayiye gönderiyorlar. O yaşta bir çocuğun 18 yaşına kadar okulda olması lazım, sabahın 6'sında soğuk sanayide değil.

Gerçekten çok zor calısma hayatı şu an 18 yaşına girdim Anadolu'da okusaydım son senem olacaktı. Şu an yine çalışıyorum ama MESEM'den doğru değil normal şekilde ve okulun önemini bir kez daha anladım.

Gerçekten çok zor calısma hayatı şu an 18 yaşına girdim Anadolu'da okusaydım son senem olacaktı. Şu an yine çalışıyorum ama MESEM'den doğru değil normal şekilde ve okulun önemini bir kez daha anladım.

Hocam aynı yaştayız lise mezunuyum bende erkenden fark edip MESEM'i bıraktım 20'den fazla işte çalıştım açık lisede hayatım perişan oldu şu anda YKS girmeyi düşünüyorum veya evlenip yurt dışına çıkıcağim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı