MESEM vs Anadolu lisesi

Kötü değil gayet iyi çalışmaya devam et öğretmenlik istiyorsun güzel ama benim bildiğim ataması çok az benim çalıştığım yere mesela bir sürü atanamamış öğretmen geliyordu maalesef ileride ekmek kazanacaksın ve bu yüzden atanıp ekmeğini çıkartabileceğin bir iş düşün.

Yani aklımda değil fazla ama sizin bildiğiniz varsa hocam EA olur sözel olur

Meslek lisesi geçiceksen mantıklı ama MESEM çok saçma 2.5 yıl yok parasına haftada 4 gün çalışıyosun ve işin sonunda usta olabiliceğinin garantisi yok bazı iş yerleri ustalık belgeni vermeyebiliyor falan bir sürü sıkıntısı var Anadolu lisesinden MESEM geçmek saçma bir tercih olur. Ama meslek lisesi olabilir eğer ben üniversite okumam falan diyorsan.

Meslek lisesi geçiceksen mantıklı ama MESEM çok saçma 2.5 yıl yok parasına haftada 4 gün çalışıyosun ve işin sonunda usta olabiliceğinin garantisi yok bazı iş yerleri ustalık belgeni vermeyebiliyor falan bir sürü sıkıntısı var Anadolu lisesinden MESEM geçmek saçma bir tercih olur. Ama meslek lisesi olabilir eğer ben üniversite okumam falan diyorsan.

Eski bir meslek lisesi öğrencisi olarak hiç tavsiye etmem Anadolu'dan gitsin üniversite önemli liseyi bitirsin AÖL geçebilir ama çok çalışkan ve disiplinli olması lazım.

Eski bir meslek lisesi öğrencisi olarak hiç tavsiye etmem Anadolu'dan gitsin üniversite önemli liseyi bitirsin AÖL geçebilir ama çok çalışkan ve disiplinli olması lazım.

Disiplin var hocam çalışkanlığımıda hallederim
Çok oyun oynuyorum ama telefondada çok zaman geçiriyorum erteliyorum her zaman derslerimi böyle bir sorunum da var

üni okumak istiyorsan anadolu okumak istemiyip ağırişlerde çalışıp çok para kazanırım diyorsan mesem ben meseme gidip bıraktım küçük yaşta ağır işte çalışmanın bana göre olmadığını anladım şimdi açık lise mezunuyum

Maddi durumun kötü değilse MESEM geçme 2 senen kalmış devam et liseyi bitir eğer gerçekten bırakmak istiyorsan iyi düşün çocuk oyuncağı değil hocam bu bırak başla çok sarsar seni piskolojik olarakta böyle

Son düzenleme:
Üniversite okumak istiyorsan Anadolu okumak istemiyip ağırişlerde çalışıp çok para kazanırım diyorsan MESEM ben MESEM'e gidip bıraktım küçük yaşta ağır işte çalışmanın bana göre olmadığını anladım şimdi açık lise mezunuyum

Maddi durumun kötü değilse MESEM geçme 2 senen kalmış devam et liseyi bitir eğer gerçekten bırakmak istiyorsan iyi düşün çocuk oyuncağı değil hocam bu bırak başla çok sarsar seni psikolojik olarak da böyle

Kötü değil maddi durumum bence de hocam çok sağ olun açık ya da normal bir şekilde bitireceğim liseyi

Kötü değil maddi durumum bence de hocam çok sağ olun açık ya da normal bir şekilde bitireceğim liseyi

Kanka liseyi bitirdikten sonra anladım konular çok kolay oluyor okuldan geldikten sonra tekrar yapıp zamanıda çalışınca konu eksiğin kalmıyor biraz derselerine odaklan bunlar cidden çok önemli konular şimdi sana kolay geliyor aman geçerim ne olacak kafasındasın büyük ihtimalle bende zamanıda aynı kafadaydım sonra çok pişman oldum geçme 2 senen kalmış bitir zaten 11. sınıfta deneme YKS derken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacaksın emin ol 12. sınıfa herkes sınav stresi zaman su gibi geçiyor

Kanka liseyi bitirdikten sonra anladım konular çok kolay oluyor okuldan geldikten sonra tekrar yapıp zamanıda çalışınca konu eksiğin kalmıyor biraz derselerine odaklan bunlar cidden çok önemli konular şimdi sana kolay geliyor aman geçerim ne olacak kafasındasın büyük ihtimalle bende zamanıda aynı kafadaydım sonra çok pişman oldum geçme 2 senen kalmış bitir zaten 11. sınıfta deneme YKS derken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacaksın emin ol 12. sınıfa herkes sınav stresi zaman su gibi geçiyor

Teşekkürler hocam sağ olun iyi geceler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı