MESEM zor mu?

eneskral41

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 11.sınıf bir Anadolu lisesi öğrencisiyim. Son zamanlarda üniversite hayalim kalmadı bu sebeple kafam MESEM'e doğru kaymaya başladı. 10.sınıftan başlayayıp iş öğreneyim en azından diyorum. Mevzu şu daha önce çalışmadım bir işte ailem yapamayacağıma dayanamicağıma inanıyor. Beni de korkuttular yapamiyacağımı düşünmeye başladım. Cidden zor mu o kadar?

Arkadaşlar ben 11.sınıf bir Anadolu lisesi öğrencisiyim. Son zamanlarda üniversite hayalim kalmadı bu sebeple kafam MESEM'e doğru kaymaya başladı. 10.sınıftan başlayayıp iş öğreneyim en azından diyorum. Mevzu şu daha önce çalışmadım bir işte ailem yapamayacağıma dayanamicağıma inanıyor. Beni de korkuttular yapamiyacağımı düşünmeye başladım. Cidden zor mu o kadar?
Ne yapmayı planlıyorsun Mesemde?

CNC bölümü düşünüyorum. Geleceği açıkmış sanırım. Öyle fiziksel zorluğuda yokmuş pek.
Çok bilgim yok fakat CNC bildiğim kadarıyla zor hocam. Geleceği hakkında da bişey diyemem ama fena para var yapan tanıdıklarımdan biliyorum. Bi o kadarda zor tabi.

Bence 11.sınıf anadoluda 11 e kadar gelmişşin bence az daha sabret anadoludan mezun ol çünkü mesem zor oluyor bildiğim kadarıyla hem çok çalıştırırlar ve hem para az verirler ve ortamıda çok iyi olmayabiliyor

Çok bilgim yok fakat CNC bildiğim kadarıyla zor hocam. Geleceği hakkında da bir şey diyemem ama fena para var yapan tanıdıklarımdan biliyorum. Bir o kadar da zor tabii.

Hocam ne olarak zorluğu var? Dediğiniz gibi iyi para var işte ondan ilgimi çekiyor.

Bence 11.sınıf Anadolu'da 11'e kadar gelmişin bence az daha sabret Anadolu'dan mezun ol çünkü MESEM zor oluyor bildiğim kadarıyla hem çok çalıştırırlar ve hem para az verirler ve ortamıda çok iyi olmayabiliyor.

Üniversite gibi bir planım olmadığı için sanki boşa duruyormuşum gibi hissediyorum şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı