synncc Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #31 chaoo dedi: Hocam mesleki açık diye birşeyde var, o nasıl işliyor sanırım meslek derslerini alıp eve geliyoruz. Genişletmek için tıkla... Benimde pek bir bilgim yok , internetten bakabilirsiniz.
chaoo dedi: Hocam mesleki açık diye birşeyde var, o nasıl işliyor sanırım meslek derslerini alıp eve geliyoruz. Genişletmek için tıkla... Benimde pek bir bilgim yok , internetten bakabilirsiniz.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 22 Mart 2023 #32 synncc dedi: Benim de pek bir bilgim yok, internetten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam mesem veya açık kayıtlarını ailemizden başka biri imzalayabilir mi? Örneğin dedem vs.
synncc dedi: Benim de pek bir bilgim yok, internetten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam mesem veya açık kayıtlarını ailemizden başka biri imzalayabilir mi? Örneğin dedem vs.
synncc Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #33 chaoo dedi: Hocam mesem veya açık kayıtlarını ailemizden başka biri imzalayabilir mi? Örneğin dedem vs. Genişletmek için tıkla... Olmuyor diye biliyorum.
chaoo dedi: Hocam mesem veya açık kayıtlarını ailemizden başka biri imzalayabilir mi? Örneğin dedem vs. Genişletmek için tıkla... Olmuyor diye biliyorum.