R rigby12 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #1 Merhaba, meslek lisesinde MESEM'e geçtim ve çok pişmanım. Açık liseye geçebilir miyim ve açık lisede çalışma zorunluluğu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2023
Merhaba, meslek lisesinde MESEM'e geçtim ve çok pişmanım. Açık liseye geçebilir miyim ve açık lisede çalışma zorunluluğu var mı?
4 405531 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 369 Makaleler 2 Çözümler 1 24 Aralık 2023 #2 En yakın halk eğitim merkezi'ne git bilgi alırsın. Şu an daha geçemezsin muhtemelende en azından sonraki sene geçebilirsin. Artı 0 Eksi
En yakın halk eğitim merkezi'ne git bilgi alırsın. Şu an daha geçemezsin muhtemelende en azından sonraki sene geçebilirsin.
KS KS R rigby12 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #3 405531 dedi: En yakın halk eğitim merkezi'ne git bilgi alırsın. Şu an daha geçemezsin muhtemelende en azından sonraki sene geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... evet bu sene geçmem ama mesemden direk geçebiliyormuyum yeni kurallara göre Artı 0 Eksi
405531 dedi: En yakın halk eğitim merkezi'ne git bilgi alırsın. Şu an daha geçemezsin muhtemelende en azından sonraki sene geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... evet bu sene geçmem ama mesemden direk geçebiliyormuyum yeni kurallara göre
4 405531 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 369 Makaleler 2 Çözümler 1 25 Aralık 2023 #4 rigby12 dedi: evet bu sene geçmem ama mesemden direk geçebiliyormuyum yeni kurallara göre Genişletmek için tıkla... Söylediğim gibi sormadan bilemezsin, benim yakın arkadaşım 2 yıl önce sene başı meslek lisesinden açığa geçmişti velisiyle gitti çünkü reşit olmadığı için halletti yani. Prosedürün değiştiğini sanmam. Artı 0 Eksi
rigby12 dedi: evet bu sene geçmem ama mesemden direk geçebiliyormuyum yeni kurallara göre Genişletmek için tıkla... Söylediğim gibi sormadan bilemezsin, benim yakın arkadaşım 2 yıl önce sene başı meslek lisesinden açığa geçmişti velisiyle gitti çünkü reşit olmadığı için halletti yani. Prosedürün değiştiğini sanmam.