O zaman MESEM den geri Anadolu Lisesine dönersiniz. Kaçıncı sınıftınız?meslek lisesine geri geçebilirmiyim yani ben geçilmez diye biliyordum
öyle değil anadolu lisesinden Meseme geçiş yaptım ama meslek lisesi üzerinden okuyodum Mesemi
O zaman MESEM den geri Anadolu Lisesine dönersiniz. Kaçıncı sınıftınız?meslek lisesine geri geçebilirmiyim yani ben geçilmez diye biliyordum
öyle değil anadolu lisesinden Meseme geçiş yaptım ama meslek lisesi üzerinden okuyodum Mesemi
11 e geçtimO zaman MESEM den geri Anadolu Lisesine dönersiniz. Kaçıncı sınıftınız?
O zaman daha meslek lisesine geçemezsiniz. MESEM den çıkış yaptığınız zaman Anadolu Lisesinden devam edersiniz.11 e geçtim
anadolu lisesine geçiş yapabilmem için tekrar meslek lisesine gitmem gerekmiyor değilmi elimdeki tasdiknamelermi giriş yapıcam yoksa e nakil üzerinden falanmı aydınlatırmısınızO zaman daha meslek lisesine geçemezsiniz. MESEM den çıkış yaptığınız zaman Anadolu Lisesinden devam edersiniz.
Mesleki Eğitim Merkezine gidip, müdür yardımcısına Anadolu Lisesine geri geçmek istiyorum diyorsunuz. Sizin iadenizi istiyorlar orada. En son gittiğiniz Anadolu Lisesine gidip iadenizi kabul ettiriyorsunuz. Sonraki gün okuldan devam.anadolu lisesine geçiş yapabilmem için tekrar meslek lisesine gitmem gerekmiyor değilmi elimdeki tasdiknamelermi giriş yapıcam yoksa e nakil üzerinden falanmı aydınlatırmısınız
tamamdır hocam çok sağolun iyi akşamlarMesleki Eğitim Merkezine gidip, müdür yardımcısına Anadolu Lisesine geri geçmek istiyorum diyorsunuz. Sizin iadenizi istiyorlar orada. En son gittiğiniz Anadolu Lisesine gidip iadenizi kabul ettiriyorsunuz. Sonraki gün okuldan devam.
@SerkanBoz07 kral ne yaptın bilgi verebilirmisin bende mağdurumdatamamdır hocam çok sağolun iyi akşamlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.