Ben meseme gecsem devlet ustayamı vericek parayı ve usta banamı belli miktar para verecekDevletin verdiği 1650tlyi işyeri alıyor is yeri ise bana 2k veriyor
Evet geçmeyi düşünüyorum berberin yanında çırak olucam,Benim bildiğim devlet senden Iban istiyor her ay senin kartına atıyor parayı arkadaşlarım'a şuan oyle yapılıyor,Günlük 100 - 150 almayı düşünüyorum berberde 9 saat çalışıcam.Normalden devletin verdigini sen aliyorsun ama bu iş yerindekiler bana kendi ceplerinden çıkarıp veriyorlar o iş yerine kalmış bir şey devlet ustana yatırıyor oda sana veriyor. Sen geçmeyi mi düşünüyorsun
Evet geçmeyi düşünüyorum berberin yanında çırak olacağım, benim bildiğim devlet senden IBAN istiyor her ay senin kartına atıyor parayı arkadaşlarım'a şu an oyle yapılıyor, günlük 100 - 150 almayı düşünüyorum be.
Anadolu liseleri bildiğim kadarıyla MESEM'e geçemiyor.Anadolu'da okuyorum mesem'e geçicem.
Yanlış biliyormuşsun demekki.Anadolu liseleri bildiğim kadarıyla MESEM'e geçemiyor.
Bro sınıfta kaldım sınıfta.Ben tavsiye etmem ama yine de sen bilirsin.
Yanlış biliyormuşsun demek ki.
Bro sınıfta kaldım sınıfta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.