MESEM'e geçen biri boş kontenjan sayılır mı?

4ndre

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 9. sınıfa gidiyorum. Bir arkadaşımın sınıfında bir çocuk MESEM geçmiş. Normalde olduğum bölümde boş kontenjanı olan sınıf yok. Fakat o MESEM'e geçtiği için boşluk oluşur mu sınıfta? Ve boşluk oluşursa ben sınıfımı değiştirebilir miyim arkadaşımın sınıfıyla?

Merhaba, ben 9. sınıfa gidiyorum. Bir arkadaşımın sınıfında bir çocuk MESEM geçmiş. Normalde olduğum bölümde boş kontenjanı olan sınıf yok. Fakat o MESEM'e geçtiği için boşluk oluşur mu sınıfta? Ve boşluk oluşursa ben sınıfımı değiştirebilir miyim arkadaşımın sınıfıyla?
MESEM'e geçen çocuk zaten okulunuzdan ayrılacağı için boşluk oluşur, sınıf öğretmenin, oradaki sınıf öğretmeni ve müdür izin verirse geçiş yapabilirsin.

Bölüm kontenjanı derken sınıf kontenjanı'mı? 9. sınıfta çünkü daha bölümünüz olmuyor 11. sınıfta olur.
Sen herhalde arkadaşının sınıfını kastediyorsun ya da ben yanlış anladım.

Yani hocam şöyle anlatayım. Şimdi 9. sınıf olduğumuz için bölüm oluyor fakat dal olmuyor. Ben motor bölümünde okuyorum daha önce müdüre gittiğimizde motor bölümünde hiçbir sınıfta boşluk olmadığını söylediler. Arkadaşım sınıfından birinin MESEM'e geçtiğini söyledi. Bende boşluk var mıdır diye sorayım dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı