MESEM'e geçmek mantıklı mı?

MustafaMrc0643

Centipat
Ben anadolu 11. sınıf öğrencisiyim. 9. sınıftan beridir hiç okuma isteğim yok. Ailenin istemesiyle okuyorum ve artık sıkıldım. Çünkü boş boş gidip geliyorum. Derslerim de iyi değil. Yani YKS'ye girip bir şey yapamam. Kapasitem yok çünkü. Çalışmayı da denedim ama yapamıyorum yani.

MESEM'e geçmek istiyorum. En azından gelecek için elimde bir meslek bilgisi olur. Bu saatten sonra MESEM'e geçilebilir mi? Şimdiki okulumdan nakil alınabilir mi? Geçmem mantıklı mı? Yaşım çok mu geçti? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

4 gün iş 1 gün okul benim psikolojim için de daha iyi olur. Çünkü okulumda öğlenciyim ve akşam 8'de çıkıyorum. Eve geliyorum, yemek yiyip direkt spora gidiyorum ve saat 11-12 civarını buluyor. Kendime vakit harcayamıyorum. Direkt gelince yatıyorum zaten.

Nakil için çok mu geçti? Bana yardım ederseniz çok memnun olurum.

Ben Anadolu 11. sınıf öğrencisiyim. 9. sınıftan beridir hiç okuma isteğim yok. Ailenin istemesiyle okuyorum ve artık sıkıldım. Çünkü boş boş gidip geliyorum. Derslerim de iyi değil. Yani YKS'ye girip bir şey yapamam. Kapasitem yok çünkü. Çalışmayı da denedim ama yapamıyorum yani.

MESEM'e geçmek istiyorum. En azından gelecek için elimde bir meslek bilgisi olur. Bu saatten sonra MESEM'e geçilebilir mi? Şimdiki okulumdan nakil alınabilir mi? Geçmem mantıklı mı? Yaşım çok mu geçti? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

4 gün iş 1 gün okul benim psikolojim için de daha iyi olur. Çünkü okulumda öğlenciyim ve akşam 8'de çıkıyorum. Eve geliyorum, yemek yiyip direkt spora gidiyorum ve saat 11-12 civarını buluyor. Kendime vakit harcayamıyorum. Direkt gelince yatıyorum zaten.

Nakil için çok mu geçti? Bana yardım ederseniz çok memnun olurum.

Hem gecikmişsin hem de boş ver 2 senen kalmış dişini sık 2 sene sonra zaten çalışmaya başlayacaksın üniversite okuma şartın yok, MESEM de hem düzgün yer bulmak zor hem de köle niyetine 3.7k ya her ay yaz tatilin olmada çalişiyosun.

Hem gecikmişsin hem de boş ver 2 senen kalmış dişini sık 2 sene sonra zaten çalışmaya başlayacaksın üniversite okuma şartın yok, MESEM de hem düzgün yer bulmak zor hem de köle niyetine 3.7k ya her ay yaz tatilin olmada çalişiyosun.

En azından meslek öğrenmek için demiştim ama zaten geç kalmışım. Okul bitince elimde hiçbir bilgi olmayacak çünkü. Yksdede iyi bir başarı yapabileceğimi düşümüyorum

En azından meslek öğrenmek için demiştim ama zaten geç kalmışım. Okul bitince elimde hiçbir bilgi olmayacak çünkü. Yksdede iyi bir başarı yapabileceğimi düşümüyorum.

Anladım iş öğrenme konusunda güzel ve şanslı bir işletmeye denk gelirsen öğreniyosun benim pişmanliğim yok denk geldiğim kişiler çok şey öğretti ancak diğer bazı kişiler pişman örgüne geçti geri. En kötü meslek lisesine geç bilişim veya başka bölümde bir şeyler öğrenirsin.

Anladım iş öğrenme konusunda güzel ve şanslı bir işletmeye denk gelirsen öğreniyosun benim pişmanliğim yok denk geldiğim kişiler çok şey öğretti ancak diğer bazı kişiler pişman örgüne geçti geri. En kötü meslek lisesine geç bilişim veya başka bölümde bir şeyler öğrenirsin.

Geçemiyormuşum ya 11. sınıf olduğum için 10.sınıfta geçiliyormuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı