MESEM'e gitmek mantıklı mı?

fettahugz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şimdi ben MESEM'de okumak istiyorum ama bayağı aklımda soru var ve cevapsız kaldı:
1. Arkadaşlar işletme nasıl bulacağız? Yani internet uzerinden oluyor galiba bir de bu kendileri buluyormuş yani normal şirket bile olabilir mi yani?
Kendi dalımız için stajyer arayan mı yani şunu demek istedim örneğin ben bilişim teknolojileri alanından bilgisayar teknik servisi Dalin'ı seçtim.
Ve ona gore stajyer arayan işletme mi yoksa ister acemi ister uzman arayan işletmeye bile gidebiliyor muyuz?
2. Arkadaşlar ben bilişim teknolojileri alanından web programcılığı veya veritebanı programcılığı Dalin'ı okumak istiyorum okumak istiyorum bir de.
Web programcılığı mı yoksa veri tabanı programcılığı mı iyi yani hangisi daha mantıklı ve acababunlarda çalışma tarzı sanayiye mi benziyor yani.
Aklımda şu tür çalışma var o da şu ofislerde oturup bilgisayar üzerinden mi çalışma mı oluyor?
3. Arkadaşlar aslında MESEM bitirdikten sonra üniversite okumak istiyorum yani kısıtlı mı gideceğim üniversiteler ve gerçekten bilişim teknolojileri.
İyi mi yoksa kotü mü yani üstte verecektim ama burada aklıma geldi sizce iyi mi çalışma saatleri kaç?
Arkadaşlar gerçekten giden veya bununla ilgili bir şey duydusanız yardımcı olursanız sevinirim önerileriniz ne sizce gitmek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Staj yapacağın yer konusunda hocalar yardımcı olabiliyor kendinde bulabilirsin. İşletmeler acemi hatta 0 iken alır eğitir. Uzman personel olarak almazlar tabiki de seni. Üniversite olarak da istediğin üniversiteye puanın yettiği sürece tabiki gidebilirsin. Hatta meslek mezunları için özel bölümler var meslek lisesi çıkışlılar öncelikli oluyor ancak haftanın 4 günü çalıştığın için üniversite sınavına çalışmaya zaman bulamayabilirsin. Kısaca mesem üniversite okumak ana hedefim değil meslek öğrenmek istiyorum fikriyle oluşmuş bir sistem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı