Mesh ATX kasa önerisi

Bütçe
3000-4000

muusti17

Centipat
Daha fazla  
Selam, parçalarım aşağıdaki gibi. Güç kaynağım var; sade ve mesh bir kasa istiyorum. Aydınlatma olsa dahi kapatacağım, geceleri bilgisayar kullanıyorum gözümü alsın istemem. Bütçem 3-4bin arası. Çok hoşuma giderse zorlarım bir tık daha. Eklemem gereken detay var mı bilmiyorum, Wi-Fi çubukları mevcut anakartta.

Anakart: Msi B760 Gaming Plus-Wifi ATX
Ekran kartı: RTX5070 Msi 3 Fanlı

Selam, parçalarım aşağıdaki gibi. Güç kaynağım var; sade ve mesh bir kasa istiyorum. Aydınlatma olsa dahi kapatacağım, geceleri bilgisayar kullanıyorum gözümü alsın istemem. Bütçem 3-4bin arası. Çok hoşuma giderse zorlarım bir tık daha. Eklemem gereken detay var mı bilmiyorum, Wi-Fi çubukları mevcut anakartta.

Şöyle bir kasa buldum, sizce nasıldır?

Şöyle bir kasa buldum, sizce nasıldır?

Şu anki kasam attığınız kasa. Güzel kasadır herhangi bir problemi yok soğuk tutuyo bileşenleri. Yalnız alıcağınız zaman fan çoğaltıcıda almanız gerekebilir.

Ben de aktif olarak Corsair 3000D Airflow kullanıyorum. Fiyat performans ürünü denebilir bu kasa için.

Kasanın artısı eksisini sayayım:

+ Uzunluk olarak ortalama, genişlik olarak ideal bir kasa. Çoğu ekran kartını, kablosuyla birlikte rahatlıkla takarsınız. ATX anakartlar için de uygun. İşlemci hava soğutucular için de ideal, piyasadaki hemen her soğutucuyu destekler.

+ Malzeme kalitesi çok iyi, epey ağır bir kasa.

- Fan çoklayıcısı yok. Kendi fanları birbirine paralel bağlanabilme özelliğine sahip olduğu için sorun olmayabilir.

- Güç kaynağından anakarta giden kabloları gizleyen parçaya sahip değil. Yanlış hatırlamıyorsam 4000D modellerinde vardı.

- Type-C soket desteği yok. Alırken çok dert etmedim ama şimdi çok pişmanım.

- Eğer yarın öbür gün 360mm sıvı soğutucu alma gibi bir düşünceye kapılacaksanız bu kasayı almayın.

akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-forge-320r-airflow-argb-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1061709579.html?__cf_chl_tk=zWomhBxV1RJoBsw0yemalqPLfR2wytPGMomfccDBEu0-1757081072-1.0.1.1-sbtLiwjvPE47HcL4.18nLJPiZXjiMn8rGdwLDHTHUUc

Ben de aktif olarak Corsair 3000D Airflow kullanıyorum. Fiyat performans ürünü denebilir bu kasa için.

Kasanın artısı eksisini sayayım:

+ Uzunluk olarak ortalama, genişlik olarak ideal bir kasa. Çoğu ekran kartını, kablosuyla birlikte rahatlıkla takarsınız. ATX anakartlar için de uygun. İşlemci hava soğutucular için de ideal, piyasadaki hemen her soğutucuyu destekler.

+ Malzeme kalitesi çok iyi, epey ağır bir kasa.

- Fan çoklayıcısı yok. Kendi fanları birbirine paralel bağlanabilme özelliğine sahip olduğu için sorun olmayabilir.

- Güç kaynağından anakarta giden kabloları gizleyen parçaya sahip değil. Yanlış hatırlamıyorsam 4000D modellerinde vardı.

- Type-C soket desteği yok. Alırken çok dert etmedim ama şimdi çok pişmanım.

- Eğer yarın öbür gün 360mm sıvı soğutucu alma gibi bir düşünceye kapılacaksanız bu kasayı almayın.

Mesajları gördüm, herkese çok teşekkür ederim. Aslında biraz düşünmek istedim. Kararımı bu kasadan yana kullandım.

Mesajları gördüm, herkese çok teşekkür ederim. Aslında biraz düşünmek istedim. Kararımı bu kasadan yana kullandım.

Fakat şöyle de bir kasa gördüm ve çok hoşuma gitti, anakartım ATX olmasaydı kesinlikle bunu alırdım. :)

Fakat şöyle de bir kasa gördüm ve çok hoşuma gitti, anakartım ATX olmasaydı kesinlikle bunu alırdım. :)

Çok güzel tercih. Saydığım tüm kötü özellikler bu modelde giderilmişti. En iyisini yapmışsınız.

Hayırlı olsun.

Çok güzel tercih. Saydığım tüm kötü özellikler bu modelde giderilmişti. En iyisini yapmışsınız.

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Anlamadığım tek bir nokta var. Amazon'da ürünün görselinde USB yuvaları ve Power tuşu kasanın en altında gözüküyor, yere yakın duruyor fakat internetten inceleme videolarına baktığımda üstte gösteriyor. Hangi şekilde gelecek bana kasa, bir ayarı vs bulunuyor mu acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı