Berkay Kiraz
Hectopat
Hayır. 2K ise sorun olmaz. İleride anakartı ve işlemciyi DDR5'e yükseltip sistemi fulleyebilirsiniz. Sisteminiz şu anda çok güzel.Monitörüm zaten 2k işlemciyi de yeni aldım zaten 2-3 ay oldu işlemci zayıf mı kaldı ki ?
Hayır. 2K ise sorun olmaz. İleride anakartı ve işlemciyi DDR5'e yükseltip sistemi fulleyebilirsiniz. Sisteminiz şu anda çok güzel.Monitörüm zaten 2k işlemciyi de yeni aldım zaten 2-3 ay oldu işlemci zayıf mı kaldı ki ?
DDR5 değil de gelecekte AM6 sistem toplamayı düşünüyorum şuan upgrade ile bayağı götürür beni hocam.Hayır. 2K ise sorun olmaz. İleride anakartı ve işlemciyi DDR5'e yükseltip sistemi fulleyebilirsiniz. Sisteminiz şu anda çok güzel.
hocam şu konuya bakabilir misiniz ?Hayır. 2K ise sorun olmaz. İleride anakartı ve işlemciyi DDR5'e yükseltip sistemi fulleyebilirsiniz. Sisteminiz şu anda çok güzel.
Ekranının 2K olduğunu belirt. Yoksa 1080p'de olması normal.hocam şu konuya bakabilir misiniz ?
5700X 2K'da 4080'i besleyebilir mi?
Ryzen 7 5700X işlemcim var. Bugün 4080 sipariş ettim. Sizce besleyebilir mi? Ne kadar darboğaz olur?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.