Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 8 Ağustos 2023 #21 Leonardooo dedi: Monitörüm zaten 2k işlemciyi de yeni aldım zaten 2-3 ay oldu işlemci zayıf mı kaldı ki ? Genişletmek için tıkla... Hayır. 2K ise sorun olmaz. İleride anakartı ve işlemciyi DDR5'e yükseltip sistemi fulleyebilirsiniz. Sisteminiz şu anda çok güzel.
Leonardooo dedi: Monitörüm zaten 2k işlemciyi de yeni aldım zaten 2-3 ay oldu işlemci zayıf mı kaldı ki ? Genişletmek için tıkla... Hayır. 2K ise sorun olmaz. İleride anakartı ve işlemciyi DDR5'e yükseltip sistemi fulleyebilirsiniz. Sisteminiz şu anda çok güzel.
Leonardooo Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #22 Berkay Kiraz dedi: Hayır. 2K ise sorun olmaz. İleride anakartı ve işlemciyi DDR5'e yükseltip sistemi fulleyebilirsiniz. Sisteminiz şu anda çok güzel. Genişletmek için tıkla... DDR5 değil de gelecekte AM6 sistem toplamayı düşünüyorum şuan upgrade ile bayağı götürür beni hocam. Teşekkür ederim yardımınız için Berkay Kiraz dedi: Hayır. 2K ise sorun olmaz. İleride anakartı ve işlemciyi DDR5'e yükseltip sistemi fulleyebilirsiniz. Sisteminiz şu anda çok güzel. Genişletmek için tıkla... hocam şu konuya bakabilir misiniz ? 5700X 2K'da 4080'i besleyebilir mi? Ryzen 7 5700X işlemcim var. Bugün 4080 sipariş ettim. Sizce besleyebilir mi? Ne kadar darboğaz olur? www.technopat.net Son düzenleme: 8 Ağustos 2023
Berkay Kiraz dedi: Hayır. 2K ise sorun olmaz. İleride anakartı ve işlemciyi DDR5'e yükseltip sistemi fulleyebilirsiniz. Sisteminiz şu anda çok güzel. Genişletmek için tıkla... DDR5 değil de gelecekte AM6 sistem toplamayı düşünüyorum şuan upgrade ile bayağı götürür beni hocam. Teşekkür ederim yardımınız için Berkay Kiraz dedi: Hayır. 2K ise sorun olmaz. İleride anakartı ve işlemciyi DDR5'e yükseltip sistemi fulleyebilirsiniz. Sisteminiz şu anda çok güzel. Genişletmek için tıkla... hocam şu konuya bakabilir misiniz ? 5700X 2K'da 4080'i besleyebilir mi? Ryzen 7 5700X işlemcim var. Bugün 4080 sipariş ettim. Sizce besleyebilir mi? Ne kadar darboğaz olur? www.technopat.net
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 8 Ağustos 2023 #23 Leonardooo dedi: hocam şu konuya bakabilir misiniz ? 5700X 2K'da 4080'i besleyebilir mi? Ryzen 7 5700X işlemcim var. Bugün 4080 sipariş ettim. Sizce besleyebilir mi? Ne kadar darboğaz olur? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Ekranının 2K olduğunu belirt. Yoksa 1080p'de olması normal.
Leonardooo dedi: hocam şu konuya bakabilir misiniz ? 5700X 2K'da 4080'i besleyebilir mi? Ryzen 7 5700X işlemcim var. Bugün 4080 sipariş ettim. Sizce besleyebilir mi? Ne kadar darboğaz olur? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Ekranının 2K olduğunu belirt. Yoksa 1080p'de olması normal.