Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 9 Mart 2020 #11 ForAnAngeL dedi: Ben bu kasayı kullanıyorum diye bunu önerdim. Bu kasanın iki versiyonu var. Benim söylediğim ızgaralı olan. Hava akışı nasıl az anlamadım. Genişletmek için tıkla... H500M'de o sağ ve solundaki kol sayısını azalttılar, H500M'e göre az dedim. Başka kasalar ile karşılaştırılmasını bilemem ama.
ForAnAngeL dedi: Ben bu kasayı kullanıyorum diye bunu önerdim. Bu kasanın iki versiyonu var. Benim söylediğim ızgaralı olan. Hava akışı nasıl az anlamadım. Genişletmek için tıkla... H500M'de o sağ ve solundaki kol sayısını azalttılar, H500M'e göre az dedim. Başka kasalar ile karşılaştırılmasını bilemem ama.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 9 Mart 2020 #12 tyreZ dedi: Ben de o yüzden NZXT almak istiyorum, bir o kadar sade ve bir o kadar şık kasalar yapıyor adamlar. Şahsen bence kasa tasarım konusunda piyasanın Nirvana'sı NZXT'dir net! Genişletmek için tıkla... NZXT Kasa almanızı tavsiye etmem.
tyreZ dedi: Ben de o yüzden NZXT almak istiyorum, bir o kadar sade ve bir o kadar şık kasalar yapıyor adamlar. Şahsen bence kasa tasarım konusunda piyasanın Nirvana'sı NZXT'dir net! Genişletmek için tıkla... NZXT Kasa almanızı tavsiye etmem.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 9 Mart 2020 #13 Cooler Master MasterBox TD500, MasterCaseH500(M) modellerini öneririm. Eğer görüntü çok çok önemliyse Thermaltake Core P3 modeline bakabilirsin.
Cooler Master MasterBox TD500, MasterCaseH500(M) modellerini öneririm. Eğer görüntü çok çok önemliyse Thermaltake Core P3 modeline bakabilirsin.
shui Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 125 9 Mart 2020 #14 Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh Ön Panel, Adreslenebilir Dijital RGB Fanlar, Temperli Cam Yan Panel www.qp.com.tr
Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh Ön Panel, Adreslenebilir Dijital RGB Fanlar, Temperli Cam Yan Panel www.qp.com.tr
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 9 Mart 2020 #15 denizsevim dedi: NZXT Kasa almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Neden deniz açıklayabilir misin biraz? denizsevim dedi: NZXT Kasa almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Önerilenler görünüş olarak pek hoş değil, konu ölene kadar önerilenlerden beğendiğim olmaz ise CL H500M tercih edeceğim yüksek ihtimal.
denizsevim dedi: NZXT Kasa almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Neden deniz açıklayabilir misin biraz? denizsevim dedi: NZXT Kasa almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Önerilenler görünüş olarak pek hoş değil, konu ölene kadar önerilenlerden beğendiğim olmaz ise CL H500M tercih edeceğim yüksek ihtimal.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 9 Mart 2020 #16 tyreZ dedi: Neden deniz açıklayabilir misin biraz? Önerilenler görünüş olarak pek hoş değil, konu ölene kadar önerilenlerden beğendiğim olmaz ise CL H500M tercih edeceğim yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Mesh kasa istiyorsunuz ama H500M'de sadece yan taraflarda ızgara var. Ön tarafta yok. Benimki bu belki karıştırmış olabilirsiniz. MasterCase H500P Mesh | Cooler Master USA www.coolermaster.com
tyreZ dedi: Neden deniz açıklayabilir misin biraz? Önerilenler görünüş olarak pek hoş değil, konu ölene kadar önerilenlerden beğendiğim olmaz ise CL H500M tercih edeceğim yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Mesh kasa istiyorsunuz ama H500M'de sadece yan taraflarda ızgara var. Ön tarafta yok. Benimki bu belki karıştırmış olabilirsiniz. MasterCase H500P Mesh | Cooler Master USA www.coolermaster.com
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 9 Mart 2020 #17 ForAnAngeL dedi: Mesh kasa istiyorsunuz ama H500M'de sadece yan taraflarda ızgara var. Ön tarafta yok. Benimki bu belki karıştırmış olabilirsiniz. MasterCase H500P Mesh | Cooler Master USA www.coolermaster.com Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz, yanında ek olarak mesh ön panel geliyor. ModArt PC'de incelemesi var isterseniz bir göz atın.
ForAnAngeL dedi: Mesh kasa istiyorsunuz ama H500M'de sadece yan taraflarda ızgara var. Ön tarafta yok. Benimki bu belki karıştırmış olabilirsiniz. MasterCase H500P Mesh | Cooler Master USA www.coolermaster.com Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz, yanında ek olarak mesh ön panel geliyor. ModArt PC'de incelemesi var isterseniz bir göz atın.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 9 Mart 2020 #18 tyreZ dedi: Neden deniz açıklayabilir misin biraz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım 85 derecede çalışıyor
tyreZ dedi: Neden deniz açıklayabilir misin biraz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım 85 derecede çalışıyor
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 9 Mart 2020 #19 denizsevim dedi: Ekran kartım 85 derecede çalışıyor Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı, NZXT hoş gözükse de performans açısından pek iyi değilmiş.
denizsevim dedi: Ekran kartım 85 derecede çalışıyor Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı, NZXT hoş gözükse de performans açısından pek iyi değilmiş.
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #20 Bence CM H500M müthiş bir kasa. Onu tavsiye ederim.