Siz de biliyorsunuz, listemde o var ama hani daha f/p bir ürün bulabilir miyim diye konu açtım ama pek yok gibi.Bence CM H500M müthiş bir kasa. Onu tavsiye ederim.
Siz de biliyorsunuz, listemde o var ama hani daha f/p bir ürün bulabilir miyim diye konu açtım ama pek yok gibi.Bence CM H500M müthiş bir kasa. Onu tavsiye ederim.
Fiyat kırpmak isterseniz TD500 Mesh olabilir. Mesh olmayan bir model ama Corsair 465X'in hava akışı iyi duruyor Gamers Nexus'ta incelemesi ve diğer kasalarla airflow karşılaştırması mevcut. Estetik olarak da çok beğendiğim bir model.Siz de biliyorsunuz, listemde o var ama hani daha f/p bir ürün bulabilir miyim diye konu açtım ama pek yok gibi.
O zaman hiç düşünmeden bu alınır. MasterCase H500M | Cooler Master Şimdi yeni toplayacak olsam direkt alırdım. Ön panel 3.1 çok hoşuma gitti.Yanlış biliyorsunuz, yanında ek olarak mesh ön panel geliyor. ModArt PC'de incelemesi var isterseniz bir göz atın.
Fiyat kırpmak isterseniz TD500 Mesh olabilir. Mesh olmayan bir model ama Corsair 465X'in hava akışı iyi duruyor Gamers Nexus'ta incelemesi ve diğer kasalarla airflow karşılaştırması mevcut. Estetik olarak da çok beğendiğim bir model.
O zaman hiç düşünmeden bu alınır. MasterCase H500M | Cooler Master Şimdi yeni toplayacak olsam direkt alırdım. Ön panel 3.1 çok hoşuma gitti.
Şimdi gördüm özellikleri neler, H500M ile karşılaştırabilir misin oyundayım da.Helios'a baktın mı?
Dış görünüş olarak efsane şu an incelemesini izliyorum, video bittiğinde karşılaştırıp karar vereceğim.Helios'a baktın mı?
İzledim ve dönüp dolaşıp aynı yere geldim CM H500M tercih ediyorum.Helios'a baktın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.