Çözüldü Mesh kasa önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
TD500MESH ve iCUE serisi bayağı methedildi. Fiyatları da hoş, bir kasaya 2000TL vermekten iyidir hocam. (Airhawk Duo kullanıyorum, kalitesi ve fiyatına göre çok başarılı bir kasa)

Siz de biliyorsunuz, listemde o var ama hani daha f/p bir ürün bulabilir miyim diye konu açtım ama pek yok gibi.
Fiyat kırpmak isterseniz TD500 Mesh olabilir. Mesh olmayan bir model ama Corsair 465X'in hava akışı iyi duruyor Gamers Nexus'ta incelemesi ve diğer kasalarla airflow karşılaştırması mevcut. Estetik olarak da çok beğendiğim bir model.

Fiyat kırpmak isterseniz TD500 Mesh olabilir. Mesh olmayan bir model ama Corsair 465X'in hava akışı iyi duruyor Gamers Nexus'ta incelemesi ve diğer kasalarla airflow karşılaştırması mevcut. Estetik olarak da çok beğendiğim bir model.
O zaman hiç düşünmeden bu alınır. MasterCase H500M | Cooler Master Şimdi yeni toplayacak olsam direkt alırdım. Ön panel 3.1 çok hoşuma gitti.

TD500 mesh'in ön paneli bayağı güzel ama H500M'in ön panelinde 3.1 varmış beni cidden şaşırttı. Sanırım H500M candır diyeceğim. :D

Helios'a baktın mı?
Şimdi gördüm özellikleri neler, H500M ile karşılaştırabilir misin oyundayım da. :D
Helios'a baktın mı?
Dış görünüş olarak efsane şu an incelemesini izliyorum, video bittiğinde karşılaştırıp karar vereceğim.
Helios'a baktın mı?
İzledim ve dönüp dolaşıp aynı yere geldim CM H500M tercih ediyorum. 😂 Kasa diğerlerine göre her türlü daha avantajlı yahu. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı