Mesh kasa ve depolama önerisi

Cooler master MF fan series 3 pin 5V ARGB headers - 4 pin 12V ...

Arada bir boşluk olan 3 pinli bir bağlantı bulunmalı.

Hiç dikkat etmedim alırken çokta önemli bir şey olacağını sanmıyorum ama. Daha ilk defa şimdi açtım kutusunu sırf bakmak için :D.

Gigabyte kartlarda 3 pinlik girişin altında d_led yazar. D_led var mı diye bir bakın isterseniz.

O kasaya o kadar para dökülmez. En mantıklısı MB500 serisi bir kasa ya da TD500 mesh olacatır.

D_led yazısı var fakat onda hiçbir şekilde pin girişi yok. 1.240 TL'ye buldum ve almışken bir sefer alayım derdine girdim açıkçası çok muazzam duruyor emin olamadım. TD500 satan bir yer bulamadım. MB500 veya TD500 kasalardan link atabilirseniz bakabilirim satan bir yer bulamadım.

.
Şu an sadece beyazı var.
.
.
.
Sizin d_led girişin yanında demo yazıyor internetten bakın demo ne manaya geliyor diye çünkü benim de bir bilgim yok o konuda.

.
Şu an sadece beyazı var.
.
.
.
Sizin d_led girişin yanında demo yazıyor internetten bakın demo ne manaya geliyor diye çünkü benim de bir bilgim yok o konuda.

Şu nasıl sizce?

Güzel kasa ama dediğim gibi ARGB girişi yokso hepsi yalan olur bu kasaların.

Sitesinden kontrol ettim iç hacmine falan göz attım. Sanırım yanında MSI kontrol kartını veriyor. 6 tane 3 pin desteği var. Onlara takabilirim fanlarını sorun olmaz. Lakin hava akışını merak ettim iyi midir acaba.

Son düzenleme:
Sitesinden kontrol ettim hiç hacmine falan göz attım. Sanırım yanında MSI kontrol kartını veriyor. 6 tane 3 pin desteği var. Onlara takabilirim fanlarını sorun olmaz. Lakin hava akışını merak ettim iyi midir acaba.

Çokiyi bir kasadır ama CM kasaları kadar geniş değillerdir. GPU uzunluğunu falan kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı