D_led yazısı var fakat onda hiçbir şekilde pin girişi yok. 1.240 TL'ye buldum ve almışken bir sefer alayım derdine girdim açıkçası çok muazzam duruyor emin olamadım. TD500 satan bir yer bulamadım. MB500 veya TD500 kasalardan link atabilirseniz bakabilirim satan bir yer bulamadım.
Cooler Master MasterBox MB511 MCB-B511D-KGNN-RGA ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cooler Master MasterBox MB520 MCB-B520-KGNN-RGA ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Buy Cooler Master MasterBox MB530P ATX Mid-Tower w/ 3 x Tempered Glass Panel, Front Side Mesh Intakes & 3 x 120mm Addressable RGB Fans w/ARGB Controller with fast shipping and top-rated customer service.Once you know, you Newegg!
www.newegg.com
.
Sizin d_led girişin yanında demo yazıyor internetten bakın demo ne manaya geliyor diye çünkü benim de bir bilgim yok o konuda.
Cooler Master MasterBox MB511 MCB-B511D-KGNN-RGA ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cooler Master MasterBox MB520 MCB-B520-KGNN-RGA ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Buy Cooler Master MasterBox MB530P ATX Mid-Tower w/ 3 x Tempered Glass Panel, Front Side Mesh Intakes & 3 x 120mm Addressable RGB Fans w/ARGB Controller with fast shipping and top-rated customer service.Once you know, you Newegg!
www.newegg.com
.
Sizin d_led girişin yanında demo yazıyor internetten bakın demo ne manaya geliyor diye çünkü benim de bir bilgim yok o konuda.
Sitesinden kontrol ettim iç hacmine falan göz attım. Sanırım yanında MSI kontrol kartını veriyor. 6 tane 3 pin desteği var. Onlara takabilirim fanlarını sorun olmaz. Lakin hava akışını merak ettim iyi midir acaba.
Sitesinden kontrol ettim hiç hacmine falan göz attım. Sanırım yanında MSI kontrol kartını veriyor. 6 tane 3 pin desteği var. Onlara takabilirim fanlarını sorun olmaz. Lakin hava akışını merak ettim iyi midir acaba.