Mesh panel kasa vs Cam panel kasa

aliskrtt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Donanım arşivi ve PC hocası isimli 2 farklı kanalın aynı parçalar ve aynı model kasa ile topladıkları bir sistem var. İlginç bir şekilde Gamepower Horizon mesh modeli 70 derecelerde gezerken aynı kasanın cam panel versiyonu 50 derecelerde geziyor bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bahsettiğim iki videonun linki;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cam panel kasalı video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mesh panel kasalı video:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Donanım arşivi ve PC hocası isimli 2 farklı kanalın aynı parçalar ve aynı model kasa ile topladıkları bir sistem var. İlginç bir şekilde Gamepower Horizon mesh modeli 70 derecelerde gezerken aynı kasanın cam panel versiyonu 50 derecelerde geziyor bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bahsettiğim iki videonun linki;

Cam panel kasalı video:

Mesh panel kasalı video:

Dişi ayrık olan arkadaşı hiç sevmiyorum, kalpazan/sahtekar tipi var. Bütün videoları yalan dolandır kesin.

5-7 C sıcaklık farkı olsa, fanların kalitesinden bahsedecektim ama 20C sıcaklıktan bahsediyoruz. İnandırıcı değil.

Videolardaki ortam sıcaklığı, fan hızları farklı olabilir. Her işlemci silikonu da aynı değil bu arada. Mesela genel 3600'ler ısınıyorken benimki ısınmıyor. Videodaki değerler bana normal geldi en fazla 5 derece fark oluşmuştur denk oyunlarda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı