Mesh sistem kurulursa kaliteli modeme ihtiyaç olur mu?

G_JCaesar

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, soru gayet açık. Evime mesh sistemi kuracağım ama aynı zamanda Asus'un kaliteli bir modemini almayı düşünüyordum. Biliyorum TT modemi rezil seviyede ama eğer mesh sistemi kurarsam ağın yeterince kuvvetli olacağını düşünüyorum, ayrıca modemi de kaliteli bir şey yapmalıyım, sizce?

Mesh için konuşuyorum;

İki tane Keenetic HOPPER alıyorsun, ne TT routeri ne başka routerle uğraşmıyorsun. Asus o paraları haketmez. Yazılım için konuşuyorum. Bir yıldan uzun süredir iki adet HOPPER kullanıyorum, tüm işlerimi fazlasıyla gördü. Evim dubleks, internet hızım1000 MBPS. Tüm evde 5GHz bandında mükemmel iş görüyor. Çekmediği-kör nokta yok.Kablolu 950-960 MBPS, mobilde 600-700 MBPS bandında sonuç veriyor.

Mesh için konuşuyorum;

İki tane Keenetic HOPPER alıyorsun, ne TT routeri ne başka routerle uğraşmıyorsun. Asus o paraları haketmez. Yazılım için konuşuyorum. Bir yıldan uzun süredir iki adet HOPPER kullanıyorum, tüm işlerimi fazlasıyla gördü. Evim dubleks, internet hızım1000 MBPS. Tüm evde 5GHz bandında mükemmel iş görüyor. Çekmediği-kör nokta yok.Kablolu 950-960 MBPS, mobilde 600-700 MBPS bandında sonuç veriyor.
Doğrudur hocam ama benim evde 100 Mbps fiber altyapı var. Yani 6 bin liraya değeceğine inanmıyorum bu netin. O yüzden daha uygun bişey önerebilir misiniz mesela m4 mesh sistemi hakkında düşünceleriniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı