Mesh ve geniş kasa önerisi

Bütçe
2000

Luna Facies

Hectopat
Merhaba, önü camla kaplı bir kasam var 6 fanlı fakat önü komple cam ve biraz küçük olduğu için hava akımı çok kötü.

Şu ikisinden:

Birini düşünüyorum MSI'a daha yatkındım fakat yorumlarda kablolamak için pek alan olmadığını vs. görünce arada kaldım. Kablolama konusunda çok kötüyüm o yüzden kablolama imkanı da çok önemli benim için. Önerilerinize açığım.

Merhaba, önü camla kaplı bir kasam var 6 fanlı fakat önü komple cam ve biraz küçük olduğu için hava akımı çok kötü.

Şu ikisinden:

Birini düşünüyorum MSI'a daha yatkındım fakat yorumlarda kablolamak için pek alan olmadığını vs. görünce arada kaldım. Kablolama konusunda çok kötüyüm o yüzden kablolama imkanı da çok önemli benim için. Önerilerinize açığım.

Corsair 275r airflow önerebilirim.

6 fanlı kasa modeli nedir acaba?

Eğer komple fanları, güç kaynağıyla cart curt satacaksanız Corsair Carbide Spec Delta kullanıyorum tavsiye ederim.

Gametech GT-001'miş şu anda kullandığım. Boyutları karşılaştırınca sanırım pek de bir farkı yok yeni alacağımdan fakat ön tarafın cam olması büyük sıkıntı yaratıyor. Ayrıca fanlar bayağı kalitesiz.

Corsair Carbide'ın da önü komple cam ve hava akışı bayağı kötü bir kasa değil miydi?

Gametech GT-001'miş şu anda kullandığım. Boyutları karşılaştırınca sanırım pek de bir farkı yok yeni alacağımdan fakat ön tarafın cam olması büyük sıkıntı yaratıyor. Ayrıca fanlar bayağı kalitesiz.

Corsair Carbide'ın da önü komple cam ve hava akışı bayağı kötü bir kasa değil miydi?
Sirkülasyondan yana hiçbir sorun yaşamadım bugüne dek. R5 2600'ü stok fanla ve termal macunsuz falan kullandım çok uzun bir süre.

Sirkülasyondan yana hiçbir sorun yaşamadım bugüne dek. R5 2600'ü stok fanla ve termal macunsuz falan kullandım çok uzun bir süre.
Hocam çok ısınmayan bir işlemci 2600. Daha güçlü bir işlemci taksaydınız fark ederdiniz kasanın hava akışı olayını. Kötünün iyisi bir hava akışına sahip, hazır sistemde yoksa almaya gerek yok.

Benim de şu anlık sıkıntım yok işlemci sıcaklığıyla ama Ryzen 5 5600'e geçmeyi planlıyorum, geçmişken de hem daha güzel görünecek hem de hava akışı güzel bir kasaya geçeyim dedim. Sıvı soğutucu alıp overclock yapma işlerine de girişebilirim tabii.

Bu biraz aklıma yattı, baya ferah ve kaliteli duruyor. Rgb kontrolcü ve dik ekran kartı imkanı gibi şeyler de var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı