3 fan daha güzel duruyor gibi. Sadece görünüş dışında 2 adet 20 cm fan 3 adet 12 cm'den daha iyi hava akışı sağlayacaksa bunu tercih edebilirim. Var mıdır öyle bir şey?
3 fan daha güzel duruyor gibi. Sadece görünüş dışında 2 adet 20 cm fan 3 adet 12 cm'den daha iyi hava akışı sağlayacaksa bunu tercih edebilirim. Var mıdır öyle bir şey?
Öyle çok fark olmaz aralarında. Aynı kasa denilebilir, görsel fark var sadece. Ama üstte @Newasky hocamın attığı kasanın çok daha sade görünümü var, hava akışı ya aynı seviyede ya da daha iyi (Tam hatırlamıyorum). O kasaya da bakmanızı tavsiye ederim.
İkisini de fiyat farkından dolayı mantıklı bulamadım açıkçası. Kasadan tasarruf edeceğim parayla sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Bahaneyle onu da sormuş olayım, 2000 TL'ye kadar 240 mm sıvı soğutucu önerebilir misiniz?
İkisini de fiyat farkından dolayı mantıklı bulamadım açıkçası. Kasadan tasarruf edeceğim parayla sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Bahaneyle onu da sormuş olayım, 2000 TL'ye kadar 240 mm sıvı soğutucu önerebilir misiniz?
Bütçenize göre en iyi kasaları önermeye çalışıyoruz. Mantıklı bulmuyorsanız bütçenizi neden 2000 TL olarak belirtiyorsunuz? Neyse, soğutucuyla kasa için toplam bütçeniz ne kadar? Hangi işlemciyi kullandığınızıda belirtirseniz ona göre öneride bulunalım.