Üstteki mesajıma eklediğim kasaya da bakabilirsiniz. Hava akışı olarak aralarında fark yok. Görünüm olarak var.Teşekkürler, sanırım bunu alacağım.
Üstteki mesajıma eklediğim kasaya da bakabilirsiniz. Hava akışı olarak aralarında fark yok. Görünüm olarak var.Teşekkürler, sanırım bunu alacağım.
3 fan daha güzel duruyor gibi. Sadece görünüş dışında 2 adet 20 cm fan 3 adet 12 cm'den daha iyi hava akışı sağlayacaksa bunu tercih edebilirim. Var mıdır öyle bir şey?Üstteki mesajıma eklediğim kasaya da bakabilirsiniz. Hava akışı olarak aralarında fark yok. Görünüm olarak var.
Öyle çok fark olmaz aralarında. Aynı kasa denilebilir, görsel fark var sadece. Ama üstte @Newasky hocamın attığı kasanın çok daha sade görünümü var, hava akışı ya aynı seviyede ya da daha iyi (Tam hatırlamıyorum). O kasaya da bakmanızı tavsiye ederim.3 fan daha güzel duruyor gibi. Sadece görünüş dışında 2 adet 20 cm fan 3 adet 12 cm'den daha iyi hava akışı sağlayacaksa bunu tercih edebilirim. Var mıdır öyle bir şey?
Bunu bilemedim açıkçası hiç duymadığım bir marka ve hiç yorum göremedim satın alınabilen yerlerde. 600-700 lira da fark var arada tabii.
Marka sağlamdır, güzel kasaları var. Ancak çoğu marka gibi ülkemizde bilinmiyor.Bunu bilemedim açıkçası hiç duymadığım bir marka ve hiç yorum göremedim satın alınabilen yerlerde.
Marka güzel. Bazı markalar ülkemizde yaygın olmuyor. Ayrıca attığım linke de bakabilirsiniz.Bunu bilemedim açıkçası hiç duymadığım bir marka ve hiç yorum göremedim satın alınabilen yerlerde. 600-700 lira da fark var arada tabii.
İkisini de fiyat farkından dolayı mantıklı bulamadım açıkçası. Kasadan tasarruf edeceğim parayla sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Bahaneyle onu da sormuş olayım, 2000 TL'ye kadar 240 mm sıvı soğutucu önerebilir misiniz?Bütçe yeterse buna bakın:
![]()
PHANTEKS Eclipse P500A MESH TEMPERED GLASS (PHÂEC500ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH TEMPERED GLASS (PHÂEC500ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Yetmezse önerilen DLS480 alınabilir.
İkisini de fiyat farkından dolayı mantıklı bulamadım açıkçası. Kasadan tasarruf edeceğim parayla sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Bahaneyle onu da sormuş olayım, 2000 TL'ye kadar 240 mm sıvı soğutucu önerebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.