Yusuf Furkan BAL
Kilopat
Daha fazla
Corsair fiyatı artmış ama Aerocool one frost 500-600 arasında One eclipse ise 500-650 arasında.Kasaların ikisi de bütçemi çok açıyor.
Corsair fiyatı artmış ama Aerocool One frost 500-600 arasında One Eclipse ise 500-650 arasında.
Corsair fiyatı artmış ama Aerocool One frost 500-600 arasında One Eclipse ise 500-650 arasında.
Kasa olarak XPG ınvender (isterseniz ön kapak olmadan kullanabilirsiniz) alıp yanına 2 adet Akasa Viper 12 cm boyutunda 14 cm fanları öneririm.
XPG INVADER 2x120mm Fanlı Midi Tower ARGB Kasa Siyah - INVADER-BKCWW | Adeks Store
Temperli yan cam panele ve plastik üst/ön kapaklara sahip, 2 adet 140mm RGB fan ile donatılan MasterCase H500P sisteminiz için ferah bir ortam sunuyor.www.adeksstore.com Veya daha uygun fiyatlı olarak Arctic P14.Akasa "Viper R" 12cm Yuva için 14cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Fan (AK-FN073) | Teknobiyotik
AKASA AKASA "Viper R" 12cm Yuva için 14cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Fan Sapsarı kanatları, uçarı performansı ile 12CM fan yuvasında 14CM performansını yakalamanız için geliştirildi! AKASA Viper R 12cm Yuvalara 100+CFM Hava Akımı Getiriyor Akasa'nın geliştirdiği S-FLOW formunda...www.teknobiyotik.com
Önü mesh olan MSI MAG forge 100M modeline bakabilirsiniz?
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
PSU işi bütçeyi kalmış bir şey:
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Şahsen ben One Eclipse almayı düşünüyorum, umarım sorun çıkartmaz.2 Kere Aerocool kasa kullandım birinde sıvı soğutma sığmıyordu RAM bloklarını kapatıyordu üstelik özelliklerinde 240mmlik destek sağladığı halde, birindede fanların RGB'si bozulmuştu durup dururken garantiye gönderdim halloldu ama uğraşmıştım pek önermiyorum.
Şöyle bir şey var XPG ınvender ile dediğim fanları alırsanız ve yan panele 240 mm sıvı soğutma takarsanız daha iyi hava akışı sağlanır diye düşünüyorum zaten yeterli boşluğa sahip hava alması için.
MAG modelinde toz filtresi bulunmuyor.
Bir de High Power Gold performance GD daha mantıklı bir tercih olur.
High Power gayet güvenilir ve alınır açıkçası.
Biraz dar bir kasa iCUE 220T ona göre alın.
High Power gayet güvenilir ve alınır açıkçası.
Biraz dar bir kasa iCUE 220T ona göre alın.