Mesh yapılı kasa ve 650 veya 750W 80+ güç kaynağı önerisi

Saygısız ve küstahsın, insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyorlar, anlaman için açıklama yapıyorlar. Sen ise küstah küstah cevaplar verip sana yardım etmeye çalışanlara küstahlık yapıyorsun. Kendi seçimini kendin yap öyleyse.

Konuyu burada kapatalım. Ben güvenmediğim bir markayı sistemime takmak istemiyorumun saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. Kasa konusunda @Sylveon teşekkür ederim. Önerdiğin Cooler Master kasayı alacağım.

PSU alacak sen değilsin benim. Benim içiminde rahat etmesini istiyorum. Benim de içim ürperdi High Power'da.
Kardeşim, canım kimse burda sana zorunlu ürün önerisi yapmıyor, en iyisini almanı istiyor temennileri o.
High Power (Sirtec) o dışladığın firma ana üretici olmakla birlikte geçmişte birçok marka ile anlaşması vardı halen de üretime devam ediyor (Thermaltake, Enermax, OCZ, NZXT, Lian Li, Sharkoon, Silverstone, Zalman, Aerocool, Chieftec, Cougar) belli başlı orta-yüksek segment modellerinin üretimini sağladı buz dağının görünmeyen kısmını araştırmıyorsunuz CM'nin, Corsair'in daha nice popüler marka kendi üretimini yapmıyor biz senin en iyisini almanın yanında, bu yanlış doğru olmayan düşünceni de düzeltmek istiyoruz.

Daha listeye sığmayan modellerde mevcut neyse laf anlatmak ile uğraşamam kimseye.
Şuanki kullandığın kasanın içerisindeki model Corsair VS Gri olsa gerek, VS Gri'den MWE White V2'ye filan geçiyim deme eşekten inip, eşeğe tekrar binmekten farkı yok.

Attığın TT Smart RGB'yi de alma elindeki daha iyi;
Smart BX1 var o daha iyi ama fiyatını haketmiyor performansına kıyasla.

İllaki High Power almak istemiyorsan, Cougar'ın yeni piyasaya sürdüğü BXM modeli var, CMX ile karıştırılmasın;
BMX-700'ü tavsiye ediyorum buna da sallarsan artık güven vermiyor diye kelimelerin tükendiği noktaya gelicem.

Son düzenleme:

Benim içim hala güvenmiyor bu markaya.

Benim içim hala güvenmiyor bu markaya.
Burdan High Power, Sirtec, Sirfa'nın olduğu kısma gel hangi markaların, hangi modellerine ürettiğim yaptığı modellere bak.

Burdan da ise el ile bakmak istediğin hangi markanın, modellerini üretip üretmediğine göz gezdirebilirsin her iki veritabanı da güncel değil eksik modeller fazlası ile mevcut.

Hatta sana High Power Performance GD'nin platformunu kullanan Chieftec Polaris'in incelemesini atabilirim sayfayı Google Çevir özelliği ile çevirip göz gezdirebilirsin. Zaten resimler ve test tabloları çevirmeden de rahatlıkla anlaşılır buna benzer bir konudaki detaylı yorumumu aktarayım;

Performance GD platformunu kullanan Chieftec Polaris'in incelemeleri;

Performance GD modeli DC-DC+LLC olmasının yanında birincil 105C Nichicon Japon, ikincil filtreme kısmındaki kondansatörler 105C Rubycon YXG, Nippon ve f/p orantılı Taepo SC var. Taepo hariç hepsi Japon, Taepo Tayvanlı ve sentetik testlerde sonuçları gayet güzel sleeve bearing fan haricinde çok güzel ürün Sirtec'in eskiden laf edildiği lehimleme konusunda ise fiyatına göre güzel bir lehimleme sunulmuş. Hydro'ya göre kullandıkları katı kapasitörler ve çubuk bobinler ile daha temiz bir çıkış sunulmuş 220V katı daha güçlü. Ripple değerleri ise çok daha iyi. Kullanılan koruma IC'sinde de tam koruma sağlıyor %'lik olarak daha güvenilir seviyede işliyor.
Ben bu PSU'yu araştırdım, detayına kadar bu model Performance GD platformunu kullanıyor ve yeterli bilgiyi edindiğimi düşünüyorum bu model hakkında o yüzden rahatlıkla önerebiliyorum.
Halen güvenmiyor isen takıntı haline gelmiştir 700TL'ye Cougar BMX-700'ü al, sakın CM MWE White V2'ye ve özellikle TT Smart RGB'ye geçme dediğim gibi eşekten inip, tekrar eşeğe binmekten farkı olmaz bu yaptığının.

Boşa uğraşıyorsun dostum. Insanların duvarlarını yıkamazsın, bırakın ne istiyorsa alsın. Zaten overclock için alıyor ve yaramayacak.

Şimdi baktım da ''güç kaynağından OC yapamadığımı söylediler.''
Kim demiş merak ettim doğrusu.
Hayır madem Corsair sıkıntı ve OC yapılamıyor neden bir daha aynı marka, dediğim gibi insanların duvarlarını yıkamazsın. Değişsede o işlemci yine aynısını yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…