Mesh yapılı kasa ve 650 veya 750W 80+ güç kaynağı önerisi

Büyük kasada bileşenler daha az ısınır ve montaj daha kolaydır. Spec-05'ten sonra büyük bir kasaya geçin bence.

2 kasa da sıvı soğutma desteği konusunda iyi. Üst kısımda 360mm'ye kadar destek var.

Daha üst seviye isterseniz :

Hayır madem Corsair sıkıntı ve OC yapılamıyor neden bir daha aynı marka, dediğim gibi insanların duvarlarını yıkamazsın. Değişsede o işlemci yine aynısını yapacak.
Güç kaynağı şu şekil etkileyebilir stabilite çalışması için dediklerine bakarsak gelişmiş geçici yanıt testlerinde 12V kanalının geçememesi lazım ama incelemeleme sonuçlarına bakarsak PSU sebebiyet vermemeli.
PSU yüzde %20 yük durumunda çalışırken, 200 ms'ye kadar geçici yük uygulanıyor.
Aris'in elindeki ekipmanlar piyasadaki en pahalı ekipmanlar olduğu için en doğru sonucu gösterende o. Sorun vermediği gözüküyor.

PSU'da bir sıkıntı yoksa neden sorun olsun ki, sana bu işin ehli olan biri @Shimada Sensei anlattı. Sorunun anakart ya da sıcaklıktan olduğunu belirtti.

Bugün termal macunu değiştireceğim. O zaman PSU'ya gerek. Bu PSU RTX 2060 Super'i beslicekse PSU önerisine gerek yok.
PSU'da bir sıkıntı yoksa neden sorun olsun ki, sana bu işin ehli olan biri @Shimada Sensei anlattı. Sorunun anakart ya da sıcaklıktan olduğunu belirtti.

Anakartan ben düşünmüyorum. Ama mesala oyun giriyorum. 4.1GHz'de 1.375'te sıcaklık 47 geçmiyor. İşlemci bazlı oyunlarda. 1.425 verdiğimde oldu 4.2GHz'de 50 derece çalışıyordu.

VS550'ye yetersiz kalıyor diyen artadaşa yanlış bilgilendirme uyarısı verdim. PSU'yu değiştirmenize gerek yok.

Peki teşekkür ederim. PSU'dan memnunum zaten o arkadaş yetmiyor diyence değiştirmeye karar verdim. Peki RTX 2060 Super besler mi bu PSU. Ama kasayı net olarak değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı