Meşhur eğitim sistemimiz

İşin komik kısmı, Ateist vb. İnsanların Müslümanlardan çok daha donanımlı, bilgili olması. Ama insan değillermiş, sorun yok. (!)
İşte asıl sorun da ateistlerin kendilerini alim sanıp Müslümanları hor görmeleri. Ban yemek istemiyorum, daha fazla konuşmayacağım.

Bu son cevabım çünkü at gözlüğü takmışsın. Bir üstteki mesajım da isteyen alanına göre liseye gider demiştim zaten. Meslek liseleri alan öğrenilebilecek yerler. Güzel sanatlar lisesi vs. Bunlar hala günümüzde var. Yukarıda saydığın çoğu ders hala var. Ama farklı lise ve üniversitelerde.

Kendini de kandırma. Bugün askerlik dersi olsa ~ilerde ne işimize yarayecek yeaaa~ diyen binlerce öğrenci olacak. Keza tarım dersleri de öyle. Bu ülkede kimseyi memnun edemezsin. Cevap vermene gerek yok çünkü daha cevap yazmayacağım. Hayırlı günler

Umarım. Bir gün at gözlüğümü çıkabilirim (!). Neyse ben konuyu burada tartışmak için açmadım. Konuyu doğruları elimden geldiğince söylemek için açtım.

Senin dinin farklı ise diyanetin kapatılması çok saçma ciddiye bile alamıyorum seni.

Diyanet niye kapatılsın ki? Kim diyor diyanet kapatılsın diye? İllaki diyanetin olması gerekiyor. İllaki beni ciddiye alman için aynı dinden mi olmalıyız ?

Ben diyanete neden bütçe ayrılıyor diye bir soru sormadım? Acaba siz yanlış anlamış olmayasınız? Ben bu kadar ücret fazla diyorum sadece.
Ülkemiz müslüman bir ülke ve zaten bir sürü imam vb meslek var normal.
en azından teröristlere gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…