Mesleğiniz nedir/Edinmek istediğiniz meslek?

@er36po hocam ben şuan lise 2 öğrencisiyim ve hayalim PC proğramı mühendisliği ve eğer gerçekten olursam seninki gibi bir PC toplamayı gercekten isterim. çevremdekiler zaten PC ile ilğili bilgimi falan bildiği için hakkında hayırlısı diyor ve inşallah ileride PC proğramcılığı mühendiside olurum.

Ben aslında düşünüyorum da iş yok ya Cosa Nostra çok daha iyi

Ben meslekten daha çok üniversiteyi düşünüyorum, eğer ki okuyamazsanız istediğiniz mesleği de yapamazsınız. Fakat 1.sınıftan beri hep polis olmak istemişimdir, milletim huzur içinde uyurken ben milletimi koruyacağım diyordum... Ta ki hastalığım çıkana kadar.. Nedense şu an hiçbir meslek bana sıcak gelmiyor Lise 1'im. Gerçi ülkeyi terketmek istiyorum 5-6 yıl sonra pasaport çıkartıp, Allah Hakkımızda Hayırlısını Eylesin.

Ülkeyi sınırlarda korumaktan bahsediyorsan Polis biraz boş iş. Ülkeyi korumak için daha iyi işler var artık her şey masa başında iyi bir politikacı olup ülkemizi savunabilirsin.

Bir ara KBB doktoru olmayı düşündüm, fakat tıp fakültesi pahalı bir bölüm diye biliyorum.

Dostum geç kalmış sayılmazsın. Askeri Meslek Yüksek Okullarına başvurabilirsin .

Oto Boyacıyım.
İmamlığa, tarih öğretmenliğine, çevirmenliğe, doğum doktorluğuna zamanında takmışlığım var [emoji2][emoji2][emoji2] Daha nice nice [emoji2]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…