Meslek lisesi mantıklı mı?

Osimhen Paşa

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Sizce meslekli mi yoksa Anadolu mu ve Anadolu ile mesleğin avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Mesela doktor olmak isterseniz yanlış bir tercih olur ama elektrik elektronik gibi bir bölüm için meslek lisesine giderseniz mezun olduktan sonra mesleği yapabilecek bir seviyeye gelirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam daha çok masa başı işlere yöneliyorum yazılımcılık grafik tasarım gibi.

Ben muhasebe mezunuyum şu anda aktif olarak büroda çalışıyorum ve meslek lisesi seviyesinde bilgim var.

Mesela doktor olmak isterseniz yanlış bir tercih olur ama elektrik elektronik gibi bir bölüm için meslek lisesine giderseniz mezun olduktan sonra mesleği yapabilecek bir seviyeye gelirsiniz diye düşünüyorum.

Sağ olun hocam peki LGS puanı iyi olursa gitmek mantıklı mı?

Sağ olun hocam peki LGS puanı iyi olursa gitmek mantıklı mı?

Hocam yazılım bildiğim kadarıyla lise de tam öğretilmiyor ve yazılım neredeyse ileri düzey matematik gerektiriyor (üniversitede) o yüzden Anadolu tercih edebilir siniz.

Bir şirketin ön muhsabesi mi yoksa Mali müşairi yanında mı çalışıyorsunuz?

Hocam daha çok masa başı işlere yöneliyorum yazılımcılık grafik tasarım gibi.

Anadolu'ya gidip de pişman olan arkadaşlarım var, tamamen sana bağlı üstelik mesleğe geçersen hem okuyup hem de para kazanıyosun bilişim muhasebe vs. okullara göre değişen bölümler var okulunun bölümlerine bak şahsen fen lisesine vs. gitmeyeceksen derslerinede öyle aman aman çalışmıyosan meslek daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…