Meslek lisesi mantıklı mı?

Antalya'da Adalet bölümünde meslek lisesi 12. Sınıf öğrencisiyim. En başından beri havacılık ile ilgili bir bölüm istiyordum fakat puanın buna yetti. Eğer gideceğin meslek lisesi bölümü istediğin meslek ile bağlantısı yoksa ben sana diyim başından işkence. O dersleri geçmeye çalışmak, projeleri vermek vs. Üniversite okumak istiyorsan ama puanın da bir Anadolu'ya yetmiyorsa ATP bölümü olan bir meslek lisesine gir en azından akademik derslerinden geri kalmazsın. Hem meslek okursun hem de üniversiteye rahat hazırlanırsın

Hocam sizin patronunuza bağlı biraz mesela benimki yaptığım işe karışmıyor rahat takılmama bir şey demiyor arada pes falan oynuyoruz onun sayesinde bedava ehliyet aldım 😀 sizinki nasıl?

Ne güzel hocam be alkol masası da var mı? 😃, benimkisi mesleği bırakacak 3 4 seneye biraz sinirli ama fark etmiyor bana yaşınız kaçtı bu arada.

Ne güzel hocam be alkol masası da var mı? 😃, benimkisi mesleği bırakacak 3 4 seneye biraz sinirli ama fark etmiyor bana yaşınız kaçtı bu arada.

17 bu sene mezun oldum.

Hocam İzmir alaçatıda müşterimiz vardı oraya tatile gidecektik geçen sene ama devir oldu gidemedik.😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı